Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έλενα Παπαρίζου: Έχω το φόρεμα της Eurovision, αλλά δεν μπαίνω σε αυτό μετά την πλαστική επέμβαση

Έλενα Παπαρίζου: Έχω το φόρεμα της Eurovision, αλλά δεν μπαίνω σε αυτό μετά την πλαστική επέμβαση

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την επερχόμενη περιοδεία της, τη σχέση με τον σύζυγό της, αποκάλυψε ότι έχει ακόμα το φόρεμα που είχε φορέσει στη «Eurovision», αλλά… δεν της κάνει για να το φορέσει.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η αγαπημένη τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου, μίλησε για την καριέρα της, τα επαγγελματικά της σχέδια και τον σύζυγό της.

Όπως, μάλιστα, εξομολογήθηκε, ο Ανδρέας Καψάλης δεν θα την ακολουθήσει στα live που θα κάνει την επόμενη περίοδο.

«Ο σύζυγος δεν θα ακολουθήσει στην περιοδεία, είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είναι κι αυτός στη δική του εργασία. Το να σου λείπει ο άλλος κάνει καλό, αλλά όχι πολύ» ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

Όταν ρωτήθηκε για το φόρεμα από τη Eurovision 2005 που αναδείχθηκε νικήτρια, η Έλενα Παπαρίζου απάντησε πως «εννοείται το έχω ακόμα. Δεν μπαίνω σε αυτό το φόρεμα πλέον, μετά την πλαστική επέμβαση (στο στήθος).

Τα παπούτσια της Eurovision τα έχω ακόμα. Έχω παπούτσια από το 2001», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Σχετικά με τις περιοδείες, η Έλενα Παπαρίζου δηλώνει: «Ξεκινάμε τον Ιούλιο περιοδεία με τους Antique στη Σουηδία τον Ιούλιο. Εχουμε ξεκινήσει 14 Μαΐου από τα Τρίκαλα, συνεχίζουμε 4 Ιουνίου στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά πάμε Αθήνα.

Η αφορμή ξεκίνησε από το 2019, που είχαμε κλείσει 20 χρόνια από την δημουργία των Antique. Συνεχίζει να υπάρχει αυτή η γλυκύτητα όπως υπηρχε στην αρχή από τη δημιουργία μας», αναφέφει η Έλενα Παπαρίζου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις