Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έλενα Παπαρίζου για τα «παιδιά που γεννιούνται άφυλα»: Λάθος μετάφραση, ζητώ συγγνώμη

Έλενα Παπαρίζου για τα «παιδιά που γεννιούνται άφυλα»: Λάθος μετάφραση, ζητώ συγγνώμη

Διευκρινίσεις για τη δήλωσή της πως τα παιδιά γεννιούνται άφυλα έδωσε η Έλενα Παπαρίζου μετά τη θύελλα αντιδράσεις που προκάλεσε αυτό που είπε. Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως άλλο ήθελε να πει αλλά… χάθηκε στη μετάφραση.

Πριν από μερικές μέρες η Έλενα Παπαρίζου έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6 και εκεί, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την άποψη που προκάλεσε τις αντιδράσεις. Η τραγουδίστρια, μιλώντας σήμερα (26.03.2023) στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, ζήτησε συγγνώμη γιατί άλλο ήθελε να πει αλλά μετάφρασε λάθος από τα σουηδικά.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνέντευξη, μέσα στην οποία ρωτήθηκα πολλά πράγματα. Μιλούσα πολύ γρήγορα. Σκέφτομαι σουηδικά και τα μεταφράζω στα ελληνικά και πολλές φορές κάνω λάθος μετάφραση. Δεν έχω δεχτεί και τα καλύτερα σχόλια και επίσης δεν έχω ασχοληθεί εγώ η ίδια να απαντήσω μέσα από τα social media, δεν θεωρούσα ότι ήταν σωστό.

Πήγα σε μια συνέντευξη και ρωτήθηκα πράγματα. Σκέφτηκα πάρα πολύ γρήγορα και έκανα λάθος μετάφραση. Αν έχω στεναχωρήσει κάποιον, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη. Μπορώ να το κάνω αυτό γιατί είμαι άνθρωπος», είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

Και συνέχισε: «Τα παιδιά δεν γεννιούνται άφυλα αλλά δεν ξέρουν την προτίμησή τους και τι φυλετική συνείδηση έχουν. Όλα τα πράγματα έχουν να κάνουν με το DNA, με το περιβάλλον, τις προτιμήσεις. Οφείλω να πω, επίσης, επειδή είμαι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF, ασχολούμαι μόνο με τα παιδιά, τα αγαπάω πολύ και δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Να μη δώσουμε συνέχεια σε αυτή τη κουβέντα. Η ουσία είναι ότι αγαπάμε αλλήλους».

  

Και κλείνοντας, η Έλενα Παπαρίζου είπε: «Δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανένα παιδί. Με κάνετε και νιώθω λιγότερο άσχημα, έχω στεναχωρηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες. Δεν κοιτάω ποτέ πίσω, κοιτάω τι μου συμβαίνει σήμερα. Στέκομαι στο σήμερα για αυτό και αγωνίζομαι να γίνω καλύτερος άνθρωπος και καλλιτέχνης».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις