Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει άβαφη και μας δείχνει πώς είναι το πρόσωπό της, όταν ξυπνάει

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει άβαφη και μας δείχνει πώς είναι το πρόσωπό της, όταν ξυπνάει

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και πολλές φορές δεν φοβάται να «τσαλαώσει» την εικόνα της.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζεται για την τηλεοπτική επιστροφή της μέσα από τη συχνότητα του Mega. Παράλληλα με τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, σχεδιάζει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της.

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά από μια σεζόν που έμεινε εκτός τηλεόρασης, ανυπομονεί να… δώσει πάλι ραντεβού με τους τηλεθατές και να τους κρατήσει συντροφιά μέσα από τις εκπομπές της.

Μπορεί το πρόγραμμά της τους τελευταίους μήνες να είναι πιο ελαστικό, όμως η Ελένη Μενεγάκη εξακολουθεί να ξυπνάει νωρίς κάθε πρωί, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να αδράξει τη μέρα.

Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, δημοσιεύει φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram από τα πρωινά στο σπίτι, δίνοντάς μας μια γεύση από την καθημερινότητά της.

Το πρωί της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως δυσκολεύτηκε να ξυπνήσει, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Ποζάροντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ στον καναπέ του σπιτιού της, αγουροξυπνημένη, σημειώνει: «ίναι κάτι μέρες σαν κι αυτή που ξυπνάς και… είσαι έτοιμη να κοιμηθείς ξανά μετά από λίγο! Υ.γ εσείς έχετε υπνηλία αυτές τις μέρες;».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις