Site icon NewsIT

Επιστρέφει στη φυλακή η Lindsay Lohan!

24.09.2010 | 20:30
Επιστρέφει στη φυλακή η Lindsay Lohan!

Επιστρέφει στη φυλακή η Lohan μετά από έλεγχο που της έκανε το δικαστήριο για χρήση ναρκωτικών.

Δεύτερο σπίτι της φαίνεται πως έχει κάνει τη φυλακή η Lindsay Lohan, η οποία έρχεται για τρίτη φορά αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη… Ο δικαστής ζήτησε να παραμένει 30 μέρες στη φυλακή.

Η γνωστή τραγουδίστρια-ηθοποιός είναι γνωστή στην ξένη showbiz για τα καμώματά της, αλλά όπως όλα δείχνουν έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια. Η νεαρή ηθοποιός που παρέμεινε στη φυλακή για 14 μέρες φαίνεται πως επιστρέφει εκεί, αφού βρέθηκε θετική σε έλεγχο ναρκωτικών που της έγινε.
 
Η Lohan είχε κατηγορηθεί πολλές φορές για ναρκωτικά και αλκοολισμό και μυαλό δεν έβαλε. Μετά από πολλές προειδοποιήσεις, η Lohan είχε οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκόολ, το 2007. Η αντισυμβατική συμπεριφορά της όμως, της δημιούργησε πολλά προβλήματα και τα δάκρυά της δεν συγκίνησαν κανένα στο δικαστήριο.
 
Προς το παρόν, η διάσημη ηθοποιός οδηγήθηκε στη φυλακή για 30 μέρες και αναμένεται να βρεθεί μπροστά στη δικαστή στις 22 Οκτωβρίου.

Μέχρι στιγμής πάντως, η Lohan δεν είχε εκτίσει καμιά από τις δυο ποινές της κανονικά. Την πρώτη φορά είχε μείνει στη φυλακή 84 λεπτά και τη δεύτερη 14 μέρες.

 
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version