Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Ήμουν ασυμπτωματική και κόλλησα όλη την οικογένεια»

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Ήμουν ασυμπτωματική και κόλλησα όλη την οικογένεια»

Η γνωστή παρουσιάστρια Φλορίντα Πετρουτσέλι, αλλά και η υπόλποιπη οικογένειά της νοσούν από κορονοϊό, και τις τελευταίες μέρες παραμένουν στο σπίτι τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε για την περιπέτεια με τον κορονοϊό. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Φλορίντα με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram με αφορμή την επέτειο γάμου της συμπληρώνοντας πως και τα δυο της παιδιά είναι θετικά στον ιό.

Η γνωστή παρουσιάστρια Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την περιπέτεια με τον κορονοϊό, τονίζοντας μάλιστα πως ήταν ασυμπτωματική και δεν κατάλαβε πώς κόλλησε.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι στη φάση που σχεδόν τελειώνει. Έχουν περάσει δυο βδομάδες. Δεν ξέρω πως κόλλησα. Φαντάζομαι κάτι απλό συνέβη. Εγώ κάνω συνήθως μια φορά τη βδομάδα τεστ.

Βγήκα θετική και δεν είχα κάποιο σύμπτωμα. Πέρα από μια ελαφρά ενόχληση στον λαιμό, σαν να είχα κρυώσει. Τις πρώτες τέσσερις μέρες έμεινα απομονωμένη κάτω σε ένα υπόγειο. Μετά από τέσσερις μέρες με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου να ανέβω γιατί είναι όλοι θετικοί. Ο μικρός είναι 10 μηνών και η μεγάλη δυόμιση χρονών. Τα παιδιά δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα.

Ίσα-ίσα έχουν υπερβολική ενέργεια. Παίρνουν κάτι βιταμίνες για το ανοσοποιητικό και νομίζω πως τους δίνει παραπάνω ενέργεια. Αλλά είμαστε καλά. Πέρασε σχετικά χαλαρά αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις