Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γιώργος Δασκαλάκης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρόδου

Γιώργος Δασκαλάκης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρόδου
Φωτογραφία Facebook Γιώργος Δασκαλάκης

Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή Γιώργο Δασκαλάκη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου και έχει γίνει έκκληση για αίμα. Οι αναρτήσεις μέσα από το ασθενοφόρο αλλά και το θάλαμο νοσηλείας.

Μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο τραγουδιστής έκανε γνωστό ότι μεταφέρεται στο νοσοκομείο γιατί ο οργανισμός του είχε χτυπήσει «καμπανάκι» που δεν άκουσε και το οξυγόνο του είχε φτάσει στο 89! Ο Γιώργος Δασκαλάκης δεν έκρυψε το φόβο του για την κατάσταση της υγείας του.

«Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα…άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει…

Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!!

Και τώρα μπουμ!!!

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ…

Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα..

Θεέ μου βάλε το χέρι σου», ήταν η ανάρτηση που έκανε την περασμένη Τετάρτη (03.08.2022).

Την επόμενη το μεσημέρι, ανέβασε φωτογραφία μέσα από το ασθενοφόρο, με μάσκα οξυγόνου. «Πρώτη φορά σε ασθενοφόρο. Μας πρόλαβε» έγραψε, ενώ η τρίτη ανάρτηση ήταν μέσα από το νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου». «Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ και της επιστήμης θα τα καταφέρουμε!!!

Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι

Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι!

Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιες φωτό γιατί αυτή τη στιγμή  θέλουμε θετική ενέργεια!!!».

Η τελευταία ανάρτηση ήταν από φίλη του και αφορούσε έκκληση για αίμα. «Ζητούνται αρκετές φιάλες αίμα επειγόντως στο νοσοκομείο της Ρόδου» ανέφερε.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια προβλήματα με την υγεία του. Παλιότερα, ο τραγουδιστής O ζύγιζε 268 κιλά και είχε κάνει εγχείρηση. «Είχα γύρω στα 190 κιλά παραπάνω από ό,τι τώρα. Το πικ μου ήταν 268 κιλά. Βίωσα λίγο το ρατσισμό του χοντρού. Εμένα η ζωή μου άμα τη δεις είναι 13 χρόνια αδύνατος, 20 χρόνια πιο πολύ προικισμένος και τα υπόλοιπα επτά οκτώ χρόνια έτσι» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο Ηappy Day.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις