Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γιώργος Βελισσάρης: Έκλεψα τη γυναίκα μου 3 φορές, δεν μου την έδιναν τα πεθερικά μου

Γιώργος Βελισσάρης: Έκλεψα τη γυναίκα μου 3 φορές, δεν μου την έδιναν τα πεθερικά μου

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Βελισσάρης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τη γυναίκα του, τα παιδιά του, αλλά και για την καριέρα του.

«Τη γυναίκα μου δεν μου την έδιναν ο πεθερός και η πεθερά και την έκλεψα τρεις φορές. Ήταν 15 χρονών, όταν την πήρα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Βελισσάρης ανέφερε πως δεν είναι αυστηρός ο μπαμπάς, ωστόσο θέλει να είναι ενήμερος για το που βρίσκονται τα παιδιά.

Όσον αφορά ποιες ήταν οι πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει αντιμετωπίσει, ο Γιώργος Βελισσάρης απάντησε: «Επειδή χαιρέτησα κάποιον από την πίστα σηκώθηκε ένας άλλος και μου έδωσε μία γροθιά στο στομάχι.

Μου είχαν βγάλει την μπλούζα στην πίστα θαυμαστές, μου έχουν πάρει τα ρολόγια. Έχω υπογράψει σε στήθος και κοιλιά και με έχουν κάνει τατουάζ».

Σε άλλο σημεί οτης συνέντευξής του, ο Γιώργος Βελισσάρης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με εκπροσώπους της trap μουσικής: «Και με τον Τρανό συνεργάζομαι και με όλους, αφού το θέλει ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις