Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

GNTM Τι θα δούμε σήμερα και ποιες είναι είναι οι βαθμολογίες των κοριτσιών του τελικού

GNTM Τι θα δούμε σήμερα και ποιες είναι είναι οι βαθμολογίες των κοριτσιών του τελικού

GNTM με διπλή αποχώρηση τη Δευτέρα. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο και το θα γίνει τον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model.

Σήμερα το βράδυ, Δευτέρα 09/12/2019, το GNTM έρχεται να μας καθηλώσει με το νέο επεισόδιο. Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται να έχουμε και… εκπλήξεις. Αυτή τη φορά τα κορίτσια θα κληθούν να πάρουν μέρος σε ένα διαφημιστικό σποτ! Όταν τα κορίτσια θα κριθούν, τα σχόλια που θα ακούσουν θα είναι απογοητευτικά και από ότι φαίνεται θα έχουμε διπλή αποχώρηση τη Δευτέρα.

Οι διαγωνιζόμενες καλούνται πλέον να αποδείξουν ότι δεν έχουν φτάσει τυχαία μέχρι αυτό το σημείο. Η κριτική επιτροπή μάλιστα του GNTM 2 έχει συνεχώς υψηλές απαιτήσεις από αυτές, και η αγωνία θα χτυπήσει… κόκκινο.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο; Η Ελευθερία, παρά τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό, δεν μπόρεσε να «πείσει» τους κριτές για τις ικανότητές της στο modelling και έτσι, έφυγε ξανά – και οριστικά αυτή τη φορά- από το σπίτι του GNTM. Στο σημερινό επεισόδιο, τα κορίτσια θα κληθούν να κάνουν το πρώτο τους διαφημιστικό teaser για γνωστό λάδι σώματος βγάζοντας προς τα έξω αισθησιασμό και ερωτική διάθεση από μία φρέσκια και όμορφη γυναίκα.

Κάτια, Άννα-Μαρία και Κέισι είναι οι τρεις φιναλίστ που θα παρακολουθήσουμε στον μεγάλο τελικό του GNTM που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου. Τρεις είναι οι δοκιμασίες που θα κρίνουν την νικήτρια του διαγωνισμού μόδας και μάλιστα δύο από αυτές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και τα κορίτσια έχουν ήδη βαθμολογηθεί. Αποκλειστικά στο Ευτυχείτε! η συνολική βαθμολογία των τριών φιναλίστ για τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες.

Στην τελική ευθεία για τον τελικό του GNTM, όλα μπορεί να συμβούν…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις