Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στηρίζει ξεκάθαρα Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ εκμεταλλεύτηκε ολόκληρο το #MeToo

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στηρίζει ξεκάθαρα Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ εκμεταλλεύτηκε ολόκληρο το #MeToo

Στην δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ αναφέρθηκε η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, σε συνέντευξή της Sunday Times. Η 56χρονη ηθοποιός μίλησε γενικά για την cancel culture, αλλά και το πώς αντιμετωπίζονταν μέχρι πρότινος οι υποθέσεις του #MeToo. 

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και ο Τζόνι Ντεπ έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, όπως στα «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» και «Sweeney Todd». H 56χρονη ηθοποιός επιμένει στην υποστήριξη του συναδέλφου της, παρά το γεγονός ότι δεν τους συνδέει κάποια στενή φιλία, και υποστήριξε ότι η Άμπερ Χερντ εκμεταλλεύτηκε το κίνημα του #MeToo προς όφελός της. 

«Πιστεύω ότι είναι καλά τώρα. Εντελώς καλά» είπε η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στις επαγγελματικές του δραστηριότητες παρά το γεγονός ότι η Άμπερ Χερντ άσκησε έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με το ποσό που οφείλει στον ηθοποιό.

Η 56χρονη ηθοποιός μίλησε επίσης και για την Άμπερ Χερντ, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει λάβει την υποστήριξη των γυναικείων οργανώσεων που θεωρούν ότι η ηθοποιός έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης. «Η Χερντ μπήκε σε αυτό το εκκρεμές» είπε η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, εξηγώντας ότι η υπόθεση δεν ήταν μια περίπτωση #MeToo από την αντίθετη πλευρά.

Υποστήριξε μάλιστα ότι ο κόσμος είχε αποπροσανατολιστεί στην υπόθεση του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, καθώς είχε στο μυαλό του μόνο το «κορίτσι της αφίσας». «Αυτό είναι το πρόβλημα με αυτά τα πράγματα. Αυτή η τάση να επηρεαζόμαστε από το κορίτσι της αφίσας», σημείωσε.

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ τόνισε επίσης ότι η Άμπερ Χερντ κατέστρεψε τη ζωή ενός ανθρώπου για ένα διάστημα κι εκμεταλλεύτηκε το κίνημα του #metoo προς όφελός της. Όπως είπε, ο κόσμος κατάλαβε ποια είναι η αλήθεια και για τον λόγο αυτό, προτάθηκε στον Τζόνι Ντεπ να συμμετάσχει ξανά στους «Πειρατές της Καραϊβικής» παρά τις καταγγελίες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις