Lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή σε βίντεο κλιπ του Αντύπα – Ήταν μόλις 22 ετών και παντελώς άγνωστη

Γυρίστηκε πριν από 34 χρόνια όταν η παρουσιάστρια ήταν ακόμα άγνωστη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και η εικόνα της είναι χαραγμένη στο μυαλό του κοινού ως μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα. Ωστόσο στα νεανικά της χρόνια ήταν πολύ διαφορετική. 

Η «ωραία Ελένη» της «μικρής οθόνης» ήταν μελαχρινή, αλλά εξίσου όμορφη. Το μεσημέρι της Κυριακής (16.11.2025) η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και ο Χρήστος Κούτρας έδειξαν ένα βίντεο κλιπ του Αντύπα, στο οποίο η – άγνωστη τότε – Ελένη Μενεγάκη συμμετείχε σε ρόλο μοντέλου.

Ήταν μόλις 22 ετών και τίποτα δε φανέρωνε ότι αυτή η κοπέλα σε λίγα χρόνια θα καταφέρει να γίνει η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης. Το βίντεο κλιπ για το το τραγούδι, με τίτλο «Τιμή μου», του Αντύπα, στο οποίο συμμετείχε η παρουσιάστρια γυρίστηκε το μακρινό 1991, όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν απλώς ένα άγνωστο πανέμορφο κι εντυπωσιακό κορίτσι που δεν ξέραμε το όνομά του.

 

Σημειώνεται ότι έναν χρόνο αργότερα, το 1992 η Ελένη Μενεγάκη συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca», με τον Γιώργο Πολυχρονίου, όπου συστήθηκε στους τηλεθεατές με ξανθά μαλλιά. 

Η Ναταλία Γερμανού και η Ελένη Μενεγάκη έχουν άψογη σχέση και μάλιστα όταν η δεύτερη που απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα είχε ανεβάσει πρόσφατα κάποιες φωτογραφίες στα social media, η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε γίνεται» είχε σχολιάσει κάτω από τις φωτογραφίες της και είχαν έναν δημόσιο διάλογο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Βλέπω να διασύρεται το όνομά μου, δεν τα βρήκαμε ποτέ εξωδικαστικά»
«Δεν μπορώ να απαντήσω στις κάμερες και δεν είναι δουλειά κανενός. Θα απαντήσω στους αρμόδιους με αυτά που έχω στα χέρια μου», απάντησε για την αγωγή του μοντέλου
Έλενα Χριστοπούλου