Site icon NewsIT
08:36 Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Η Έλσα Τόλη φτιάχνει κοσμήματα! Δες την συλλογή της…

Η Έλσα Τόλη ήρθε στο studio του TLIFE και μας έδειξε τα κοσμήματα που σχεδιάζει και φτιάχνει η ίδια

Η ‘Ελσα Τόλη είναι μία σύγχρονη γυναίκα που αφουγκράζεται την εποχή, έχει ανησυχίες και δεν διστάζει να εκφράζεται μέσα από την δημιουργικότητα της. Πρόσφατα έφτασε στα αυτιά μας πως ασχολείται με την δημιουργία μπιζού και μάλιστα κάνει σχέδια που αρέσουν πολυ!  Δεν θα μπορούσαμε να αντισταθούμε και να μην επικοινωνήσουμε μαζί της ώστε να δούμε κι εμείς από κοντά όλα όσα φτιάχνει αλλά και να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες δια στόματος της ίδιας της Έλσας για την νέα της ενασχόληση.

Το ραντεβού κανονίστηκε και η Έλσα ήρθε από το studio του TLIFE ώστε να δούμε από κοντά τα κολιέ και τα βραχιόλια στα άλλοτε έντονα χρώματα κι άλλοτε σε γήινες αποχρώσεις και να μάθουμε ποια είναι αυτή η κρυφή δύναμη που της δίνει έμπνευση και την έκανε να ασχοληθεί με την δημιουργία μπιζού.

“Δεν πετάω τίποτα, τα φτιάχνω όλα και τα κάνω αγνώριστα, από μπουκάλια, χαρτιά, διάφορα υλικά. Γενικά μπαίνω πολύ στο internet και βλέπω διάφορους τρόπους για να φτιάξεις οτιδήποτε, αποθηκευτικά συρταράκια, κολάζ, μου αρέσει πάρα πολύ”.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version