Lifestyle

Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε νέα selfie με την κόρη της – Πήγαν μαζί για ψώνια

Σε λίγες μέρες επιστρέφει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε φάση… επανεκκίνησης, καθώς σε λίγες ημέρες επιστρέφει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα, κρατώντας για 6η χρονιά τα ηνία της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA.

Ταυτόχρονα, απολαμβάνει τη μητρότητα και δεν αποχωρίζεται λεπτό την κορούλα της, Ξένια, που είναι πλέον 5 μηνών. Την Παρασκευή (11.09.2026) η Κατερίνα Καινούργιου πήγε για ψώνια με την κορούλα της και μοιράστηκε μία selfie στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τηλεοπτικά με την «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 10:00.

«Shopping with my girl», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Η Κατερίνα Καινούργιου
Η φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου

«Νόμιζα ότι ήξερα τι είναι αγάπη και μετά έγινα μητέρα», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα μέσω του Instagram η Κατερίνα Καινούργιου.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου φέτος το καλοκαίρι απόλαυσε τις οικογενειακές διακοπές στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Το ζευγάρι, που απέκτησε το πρώτο του παιδί στις 3 Απριλίου 2026, επέλεξε την Πάρο για τις πρώτες διακοπές, ενώ έκανε και αποδράσεις σε Αντίπαρο και Μύκονο. Μάλιστα, η επιλογή της Πάρου δεν είναι τυχαία, καθώς ο επιχειρηματίας σύντροφός της δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Λεμπιδάκης για Βίσση – Καρβέλα: «Θα πέσουν οι τόνοι γιατί αρχίζει και ανοίγει αλλιώς το θέμα, σε τρεις μήνες θα είναι μαζί»
«Υπάρχουν λόγοι και από τις δύο πλευρές να στέλνουν δελτία τύπου αλλά η επιτυχία και των δύο είναι μία αλυσίδα πραγμάτων» ανέφερε ο δημοσιογράφος
Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση
Η Σίντι Κρόφορντ χέρι-χέρι με τον σύζυγό της, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του γιου τους
Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε παραλία στο Μαλιμπού, με τους δυο τους να κρύβουν το πρόσωπό τους κάτω από καπέλα του μπέιζμπολ, ενώ η Κρόφορντ φορούσε επίσης μεγάλα γυαλιά ηλίου
Cindy Crawford and Rande Gerber were spotted walking together at Zuma Beach in Malibu, California, in their first public appearance