Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μάργκοτ Ρόμπι δηλώνει ότι χρειάστηκε κάποια χρόνια για να πει: «Εντάξει, είμαι καλή ηθοποιός»

Η Μάργκοτ Ρόμπι δηλώνει ότι χρειάστηκε κάποια χρόνια για να πει: «Εντάξει, είμαι καλή ηθοποιός»

Η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) χρειάστηκε κάποια χρόνια για να καταλάβει ότι διαθέτει ταλέντο. Παραλαμβάνοντας το βραβείο «BAFTA: A Life in Pictures», δήλωσε ότι μέχρι την ταινία «Εγώ η Τόνια» δεν ένιωθε σίγουρη για το υποκριτικό της ταλέντο.

«”Εγώ, η Τόνια” ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα μια ταινία και σκέφτηκα: “Εντάξει, είμαι καλή ηθοποιός”», είπε χαρακτηριστικά η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie). Ήταν αυτή η αυτοπεποίθηση που την οδήγησε να έρθει σε επαφή με το είδωλό της, τον Κουέντιν Ταραντίνο, πρόσθεσε. 

Σημείωσε δε ότι η συνεργασία με τον σκηνοθέτη του «Pulp Fiction» ήταν για εκείνη στη λίστα των επιθυμιών της. Το θάρρος της ανταμείφθηκε και τελικά οδήγησε την Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) να πρωταγωνιστήσει στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο στο ρόλο της Σάρον Τέιτ.

Η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) είναι η νεότερη ηθοποιός που έλαβε το ειδικό βραβείο «BAFTA: A Life in Pictures». Συνήθως προορίζεται για σκηνοθέτες με δεκαετίες καριέρας, το «BAFTA: A Life in Pictures», ωστόσο τα BAFTA αναγνώρισαν στη Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) τη συνεισφορά της στον κινηματογράφο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα καθώς χρονολογείται από το 2013, όταν πρωτοεμφανίστηκε στις ταινίες «The Wolf of Wall Street» και «About Time» καθώς και τη δουλειά της ως παραγωγός μέσω της εταιρείας της LuckyChap Productions.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις