Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκαλύπτει για τον Απόστολο Γκλέτσο: Συνάντησα τον πρώην μου, το είπα, χωρίσαμε

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκαλύπτει για τον Απόστολο Γκλέτσο: Συνάντησα τον πρώην μου, το είπα, χωρίσαμε

Το λόγο που χώρισε από τον Απόστολο Γκλέτσο μόλις δυο μήνες μετά το γάμο τους αποκάλυψε, μέσα από ένα βίντεο στο TikTok η Μαρία Ελένη Λουκουρέζου.

Ο γάμος τους είχε γίνει… talk of the town. Όπως και το διαζύγιό τους. Η Μαρία Ελένη Λουκουρέζου και ο Απόστολος Γκλέτσος είχαν αποφασίσει να παντρευτούν μόλις μετά από λίγους μήνες σχέσης.

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα, ουίσκι και κόκα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω.

Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες», περιέγραψε αρχικά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Και στη συνέχεια, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λουκουρέζου αποκάλυψε και τους λόγους του διαζυγίου από τον γνωστό ηθοποιό.

«Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν (σ.σ. τον πρώην της) έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών. Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω.

Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Κατευθύνω εγώ την Ζωή μου πια… όχι οι ουσίες! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»#FilmoraGoVideoEditor&Maker ♬ Deep house – TOKYO Lonesome Blue

 

Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις