Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κυκλοφορεί βιβλίο με τα απομνημονεύματά της: «My Name Is Barbra»

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κυκλοφορεί βιβλίο με τα απομνημονεύματά της: «My Name Is Barbra»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε η Μπάρμπρα Στρέιζαντ την Τρίτη (7.2.2023) στους θαυμαστές της, καθώς δημοσίευσε στο Instagram το εξώφυλλο από τα απομνημονεύματά της, με τίτλο «My Name Is Barbra», στα οποία πιθανότατα θα κάνει και άλλες «καυτές» αποκαλύψεις.

Τα απομνημονεύματα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ θα κυκλοφορήσουν στις 7 Νοεμβρίου 2023 και στο εξώφυλλο φαίνεται η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός σε μια φωτογραφία της από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία της, Funny Girl.

Τα μάτια της Μπάρμπρα Στρέιζαντ μοιάζουν σαν να είναι κλειστά ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε μια κομψή κοτσίδα και από αυτά της κρέμονται μακριά σκουλαρίκια με πέρλες. Η 80χρονη συζητούσε εδώ και πολλά χρόνια το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της και αυτό θα κάνει φέτος με το «My Name Is Barbra».

«Δεκάδες βιβλία έχουν γραφτεί για τη Μπάρμπρα Στρέιζαντ και τώρα με το “My Name Is Barbra”, η ίδια λέει την ιστορία της με δικά της λόγια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία Viking, που θα εκδώσει τα απομνημονεύματά της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbra Streisand (@barbrastreisand)

Το «My Name Is Barbra» είναι επίσης ο τίτλος ενός άλμπουμ της του 1965 καθώς και ενός τηλεοπτικού αφιερώματος για την καριέρα της. Αν και είχε ανακοινώσει ότι θα γράψει το συγκεκριμένο βιβλίο το 2015 και θα το κυκλοφορήσει το 2017, τελικά αυτό θα βρεθεί στα ράφια των βιβλιοπωλείων φέτος.

Σε μια συνέντευξή της το 2009 στο Associated Press, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ αποκάλυψε ότι είχε ξεκινήσει να γράφει κεφάλαια. «Τη μία θέλω να το γράψω και την άλλη όχι, γιατί σκέφτομαι συνέχεια αν θέλω να γράψω για τη ζωή μου, αν θέλω να ξαναζήσω αυτές τις στιγμές, αν θέλω να αποκαλύψω αυτά τα πράγματα», είχε δηλώσει.

«Ειλικρινές, αστείο και γοητευτικό, όπως η ίδια»

Η περιγραφή του βιβλίου αποκαλύπτει ότι η Μπάρμπρα Στρέιζαντ «αφηγείται τη δική της ιστορία για τη ζωή και την εκπληκτική της καριέρα, από τα χρόνια που μεγάλωνε στο Μπρούκλιν έως τις πρώτες εμφανίσεις της στα νυχτερινά μαγαζιά της Νέας Υόρκης μέχρι την ερμηνεία της στο Funny Girl μέχρι τη μακρά περίοδο επιτυχιών τα χρόνια που ακολούθησαν.

Το βιβλίο είναι, όπως και η ίδια η Μπάρμπρα, ειλικρινές, αστείο και γοητευτικό. Αφηγείται τους πρώτους αγώνες της για να γίνει ηθοποιός, και τελικά στράφηκε στο τραγούδι για να κερδίσει τα προς το ζην», συνεχίζει η περιγραφή και αναφέρει ότι η Μπάρμπρα Στρέιζαντ θα μιλήσει και για φιγούρες που συνάντησε όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ, η Μαντλίν Όλμπραϊτ αλλά και για τον γάμο της με τον Τζος Μπρόλιν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις