Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά στην μαμά της: «Πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ…»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά στην μαμά της: «Πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ…»

Με τον δικό της, μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απάντησε στην μητέρα της, η οποία της ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τον «πόνο» που της προκάλεσε κατά τη διάρκεια της 13χρονης υποχρεωτικής κηδεμονίας του πατέρα της. 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί μετά από 13 χρόνια να κατάφερε να κερδίσει την ελευθερία της, αλλά όπως φαίνεται δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα βίωσε υπό το καθεστώς της κηδεμονίας. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, με μια ανάρτησή της στα social media προχώρησε σε νέα κατάθεση ψυχής καταφέροντας για ακόμα μια φορά εναντίον του πατέρα και της μητέρα της. 

«Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς εβδομαδιαίως για να αναφέρω το παρελθόν μου που το έκανε χειρότερο !!! Όσο για όλη μου την οικογένεια συμπεριλαμβανομένου του αδελφού μου, της αδερφής μου, των ξαδέρφων, των θείων μου, και όλο το κοινό… ήταν είτε μαστουρωμένοι είτε μεθυσμένοι του κω.. τους !!! Ήμουν η γαμ… Αγία που φοβόταν να μετακομίσει ή ήξερα ότι ο μπαμπάς μου θα με έβαζε κάπου αν δεν συνεργαζόμουν… ακόμα και στην Αμερική, τη χώρα των ελεύθερων !!!! Περνάνε τα χρόνια και ακόμα με βάζει σε ψυχιατρείο !!!! Ούτε ένας γαμ… άνθρωπος δεν με υπερασπίστηκε !!! Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γα.. !!! Και σε όλους τους γιατρούς που γαμ… το μυαλό μου… Προσεύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση !!! Φίλα μου τον γαμ.. κώ…  !!!!», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. 

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η επίμαχη ανάρτηση της τραγουδίστριας μετά από λίγες ώρες «εξαφανίστηκε» από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις