Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Ντόλι Πάρτον αποσύρει την υποψήφιότητά της για το Rock & Roll Hall of Fame

Η Ντόλι Πάρτον αποσύρει την υποψήφιότητά της για το Rock & Roll Hall of Fame

Η Ντόλι Πάρτον παραιτείται από την υποψηφιότητά της για ένταξη στο Rock & Roll Hall of Fame.

Η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι ανακοίνωσε την απόφασή της με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 14 Μαρτίου.

«Ντόλι εδώ! Παρ’ όλο που είμαι εξαιρετικά κολακευμένη και ευγνώμων που είμαι υποψήφια για το Rock and Roll Hall of Fame, δεν πιστεύω ότι έχω κερδίσει αυτό το δικαίωμα» έγραψε.

«Ελπίζω ότι το Rock & Roll Hall of Fame θα καταλάβει και θα είναι πρόθυμο να με λάβει υπόψη ξανά – εάν το αξίζω. Αυτό, ωστόσο, με ενέπνευσε να κυκλοφορήσω ένα, ελπίζω, υπέροχο rock ‘n’ roll άλμπουμ κάποια στιγμή στο μέλλον, που πάντα ήθελα να ηχογραφήσω! Ο σύζυγός μου είναι φανατικός του rock ‘n’ roll, και πάντα με ενθάρρυνε να κάνω ένα. Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλή τύχη και σας ευχαριστώ και πάλι για την τιμή» σημείωσε.

Μαζί με τη Ντόλι Πάρτον υποψήφιοι είναι φέτος οι Beck, Devo, Kate Bush, Eminem, Rage Against the Machine, Carly Simon κ.ά.

Οι θαυμαστές μπορούν να ψηφίσουν μέχρι τις 29 Απριλίου, τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να δουν στο Rock and Roll Hall of Fame.

Αρκετοί καλλιτέχνες που εκπροσωπούν άλλα είδη μουσικής έχουν ενταχθεί στο πάνθεον της ροκ, συμπεριλαμβανομένων σταρ της ντίσκο, της ποπ και της κάντρι. Ο Τζόνι Κας εισήλθε το 1992.

Η Ντόλι Πάρτον έχει αρνηθεί στο παρελθόν διάφορες άλλες τιμητικές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του Προεδρικού Μετάλλου της Ελευθερίας, το οποίο της προσφέρθηκε δύο φορές από τη διοίκηση Τραμπ.

Το 2021, απέρριψε επίσης την πρόταση να ανεγερθεί άγαλμά της έξω από το Καπιτώλιο της πολιτείας του Τενεσί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις