Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Σακίρα «μεταμορφώθηκε» σε γοργόνα για το τραγούδι της με τον Manuel Turizo

Η Σακίρα «μεταμορφώθηκε» σε γοργόνα για το τραγούδι της με τον Manuel Turizo

Η Σακίρα μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ δημιούργησε τραγούδια που την έκαναν να επανατοποθετηθεί μουσικά, κατακτώντας όλες τις παγκόσμιες λίστες επιτυχιών. Και στο βίντεο κλιπ για τραγούδι της με τον Manuel Turizo, η Κολομβιανή τραγουδίστρια «μεταμορφώνεται» σε γοργόνα

Η Σακίρα και ο Manuel Turizo συνεργάζονται εδώ καιρό για το τραγούδι με τίτλο «Copa vacia». Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, η τραγουδίστρια «μεταμορφώνεται» σε γοργόνα. Ο δημοσιογράφος Jordi Martin, που παρακολουθεί την Σακίρα από τη σχέση της με τον Pique και μετά τον χωρισμό της, αποκάλυψε μερικές εικόνες από τα παρασκήνια του βίντεο του «Copa vacia».

Εκεί φαίνεται η Σακίρα μεταμφιεσμένη σε γοργόνα, ενώ διακρίνεται να βρίσκεται μέσα σε ένα μεγάλο ενυδρείο, σαν να την έχουν αιχμαλωτίσει.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «El Nacional de Catalunya» δημοσίευσε μέρος των στίχων του τραγουδιού. «Διψάω για εσένα εδώ και καιρό, δεν ξέρω γιατί, θέλω περισσότερα και θέλω να πιω από ένα άδειο ποτήρι». 

Σημειώνεται τέλος ότι η Σακίρα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ, το οποίο θα ονομάζεται «Deseo Inherente», το οποίο θα έχει 19 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα «Monotonia», «Te Felicito» και «TQG».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις