Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Σοφία Αλιμπέρτη στο Παρίσι – Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Η Σοφία Αλιμπέρτη στο Παρίσι – Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Στο Παρίσι βρέθηκε η ηθοποιός Σοφία Αλιμπέρτη, την ώρα που τα σενάρια για επιστροφή της στην τηλεόραση φουντώνουν.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ανέβασε σε story στο Instagram λίγες φωτογραφίες από τις διακοπές της μακριά από το αγαπημένο της νησί, την Πάρο. Η ίδια βρέθηκε με φίλους της στο Παρίσι και απόλαυσε τη μαγευτική πόλη και τη γαλλική κουζίνα.

Απολαμβάνοντας τις βόλτες της κάτω από τον πύργο του Άιφελ η παρουσιάστρια μοιράστηκε το ταξίδι της με καλούς της φίλους, αφήνοντας για λίγο πίσω το αγαπημένο της νησί και την καθημερινότητά της στην Πάρο.

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση η ίδια είχε πει στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ: «Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το zappit.gr, η ίδια ενδέχεται να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Dr Oz που ετοιμάζεται στον ΑΝΤ1. Η εταιρεία παραγωγής έχει προτείνει στο κανάλι την Σοφία Αλιμπέρτη, ωστόσο μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει κλείσει σχετική συμφωνία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Aliberti (@sofoufou)

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις