Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον γίνεται ταινία – Τα γυρίσματα του «I Wanna Dance With Somebody»

Η ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον γίνεται ταινία – Τα γυρίσματα του «I Wanna Dance With Somebody»

Η ζωή της Αμερικανίδας σταρ, Γουίτνεϊ Χιούστον γίνεται ταινία με πρωταγωνίστρια την Αγγλίδα ηθοποιό, Ναόμι Άκι στον ομώνυμο ρόλο. Το «I Wanna Dance With Somebody» ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα του και η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail η ταινία για την Γουίτνεϊ Χιούστον, ξεκινά περίπου στις αρχές της δεκαετίας του 1990, την εποχή που η αείμνηστη τραγουδίστρια, είχε κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της άλμπουμ και έγινε η μοναδική καλλιτέχνης που κατέκτησε την κορυφή του Billboard 100 επτά συνεχόμενες φορές. 

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail εντόπισε την ηθοποιό την ώρα των γυρισμάτων σε μία αποβάθρα ντυμένη με ένα μπλε και ροζ ολόσωμο μαγιό εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1980. Η ομοιότητά της με την Γουίτνεϊ Χιούστον είναι εκπληκτική. Η Αγγλίδα ηθοποιός έχει δηλώσει στο «Entertainment Tonight» ότι «θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’ αυτήν την σημαντική γυναίκα, για την ίδια, τον κόσμο, τις έγχρωμες γυναίκες, τις Αφρο-Αμερικανίδες. Θα κάνω τα πάντα για να βεβαιωθώ ότι παρουσιάζεται σωστά».

Το σενάριο της ταινίας, υπογράφει ο Άντονι ΜακΚάρτεν, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας είναι η Κέισι Λίμονς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις