Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καλλιστεία 2022: Σταρ Ελλάς η Σαμάνθα Μίσοβιτς, πρώην παίκτρια του «Big Brother»

Καλλιστεία 2022: Σταρ Ελλάς η Σαμάνθα Μίσοβιτς, πρώην παίκτρια του «Big Brother»

Με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή και οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα, πραγματοποιήθηκαν χτες (20.11.2022) τα καλλιστεία 2022. Νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς ήταν η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η 19χρονη που γνωρίσαμε μέσα από το «Big Brother».

Τα καλλιστεία 2022 έγιναν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με πολλά γνωστά ονόματα να συμμετέχουν στη  διοργάνωση. Πέρα από την παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, κριτές της βραδιάς, ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Κατερίνα Στικούδη, η Σάσα Σταμάτη, ο Γιώργος Μεστούσης, η Γκαλένα Βελίκοβα και η Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου.

Οι 12 υποψήφιες διεκδίκησαν τους τίτλους ομορφιάς, με στόχο τη συμμετοχή τους στους διεθνείς διαγωνισμούς «Miss World» και «Miss International».

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς λοιπόν είναι η νέα Σταρ Ελλάς, η οποία διαγωνίστηκε με τον αριθμό 10.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 19χρονη κερδίζει τίτλο ομορφιάς. Εκτός από τον φετινό τίτλο της Σταρ Ελλάς, έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Την είχαμε επίσης, γνωρίσει από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «Big Brother», που προβλήθηκε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σαμανθα Μισοβιτς (@misovic.samantha)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις