Site icon NewsIT
22:01 Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Kατερίνα Παπουτσάκη: Ο 4 ετών γιος της διαβάζει, κάνει πολλαπλασιασμούς και μετατροπές μονάδων μέτρησης!

Η προηγούμενη Δευτέρα ήταν μια ακόμη φορτωμένη ημέρα στο πρόγραμμά της, ακολουθώντας το μοτίβο των τελευταίων εβδομάδων.

tlife

Πρόβες για την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» που θα ανέβει στη σκηνή του Παλλάς, τρέξιμο για να προλάβει όλες τις άλλες υποχρεώσεις που στριμώχνει με το τέλος της πρόβας, επιστροφή σπίτι για τάισμα/παιχνίδι/νανούρισμα του μικρού Μαξ.

Παρά την κούρασή της, η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν ευδιάθετη. Με το γνωστό νάζι της, την παιχνιδιάρικη φωνή ξεκίνησε να μιλάε, στονΓιώργο Πράτανο και τοπεριοδικό People, με ενθουσιασμό για τα κατορθώματα του 4,5 ετών γιου της, Μαξ, που, αν και αποδεικνύεται άσος στα μαθηματικά. Ο γιος της κάνει πολλαπλασιασμούς και διαβάζει. Τη διεκδικεί κάνοντας μούτρα όταν λείπει και συχνά τη συνοδεύει στις πρόβες.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version