Site icon NewsIT

“Κήρυξε” πόλεμο στους Γερμανούς ο ταβερνιάρης από το “Νησί”!

12.12.2010 | 10:19
“Κήρυξε” πόλεμο στους Γερμανούς ο ταβερνιάρης από το “Νησί”!

Στα δικαστήρια θα λύσει τις διαφορές του ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης με τη γερμανική εταιρεία που δεν πληρώνει την αμοιβή του...

Στα γερμανικά δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης, που υποδύεται τον Παυλή στο “Νησί”, με γερμανική εταιρία που αρνείται να πληρώσει αμοιβή του. Αιτία για τη δικαστική διαμάχη τους είναι το γνωστό ελληνικό ούζο.

 
Ο ηθοποιός Γρηγόρης Ορφανουδάκης που τον βλέπουμε στο ρόλο του ταβερνιάρη στο “Νησί”, το 2005 υπέγραψε συμβόλαιο με γερμανική διαφημιστική εταιρεία για να γυρίσει ως πρωταγωνιστής διαφημιστικό σποτ για το ούζο. Η προβολή του διαφημιστικού καθώς και η αμοιβή του αφορούσε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά η εταιρεία εν αγνοία του εξακολουθεί να προβάλλει το διαφημιστικό σποτ χωρίς εκείνος να πάρει επιπλέον χρήματα.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδικαστεί ενώπιον του Πρωτοδικείου Μονάχου η υπόθεσή του. “Έχω θυμώσει με τους Γερμανούς γιατί ξέρουν να μας υποβιβάζουν ως κράτος, αλλά μεμονωμένα δεν ξέρουν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.”, δήλωσε.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version