Lifestyle

Λένα Μποζάκη: «Ήμουν απόλυτα δοσμένη και ερωτευμένη με τον μπαμπά μου»

«Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ και ό,τι φεύγει δεν σημαίνει πως χάνεται», δηλώνει η ηθοποιός
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τη στήριξη που έλαβε από τους γονείς της και για την απόφαση της να γίνει ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Λένα Μποζάκη στη συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Η ηθοποιός, Λένα Μποζάκη μίλησε και για τη σχέση που είχε με τον αείμνηστο πατέρα της αποκαλύπτοντας την τεράστια αγάπη που του είχε.

Παίζοντας λίγο με τον τίτλο της σειράς, ήσουν το κορίτσι του μπαμπά;

Ω, ναι! Απόλυτα δοσμένη και ερωτευμένη με τον μπαμπά μου. Δεν είναι μαζί μας εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Και ό,τι φεύγει δεν σημαίνει πως χάνεται.

Οι δικοί σου πως αντέδρασαν όταν τους είπες ότι θα γίνεις ηθοποιός;

Δεν είχαν καμιά αντίρρηση, μόνο έναν όρο: Να πάρω πρώτα ένα πτυχίο πανεπιστημίου. Μου πήρε κάποια χρόνια, αλλά γενικά είχα και έχω την πλήρη στήριξη τους.

Η μαμά μου, θα έλεγα, είναι μεγάλη φαν… Και έχει πολλή πλάκα αυτό!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Λένα Μποζάκη: «Νομίζω πως η πιο δύσκολη και η πιο έντονη σχέση στη ζωή μου είναι με τη μαμά μου»
«Η συνύπαρξη με τα παιδιά είναι υπέροχη στα γυρίσματα του "Μπαμπά σ' αγαπώ", παρ’ όλα αυτά είναι και πάρα πολύ δύσκολη γιατί αλλάζει τελείως η ισορροπία στο σετ», είπε η ηθοποιός
Λένα Μποζάκη