Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μαζί με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μαζί με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλάει με το ιδιότυπο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, για όλα, όπως για τις μεγάλες του αγάπες που είναι η μουσική, το ραδιόφωνο, η μαγειρική, ο Πανιώνιος και η οικογένειά του.

Ο Masterchef Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο καλεσμένος της Έλενας Κατρίτση, την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στις 23:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά».

Ο δημοφιλής σεφ δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

Όταν, όμως, το αποφασίζει μιλάει, με ειλικρίνεια αλλά και με το ιδιότυπο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, για όλα, όπως για τις μεγάλες του αγάπες που είναι η μουσική, το ραδιόφωνο, η μαγειρική, ο Πανιώνιος και η οικογένειά του.

Εξηγεί τι τον συνδέει με τον Φορτίνο Σαμάνο, τον υπαρχηγό του Εμιλιάνο Ζαπάτα, και γιατί δεν έγινε ποδοσφαιριστής, όπως ήθελε όταν ήταν μικρός.

Ζητάει συγγνώμη από την μητέρα του για όσα της έκανε στο παρελθόν και θυμάται την αντίδρασή της όταν της ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική.

Ξαναφέρνει στην μνήμη του τις δυσκολίες που έζησε στο Λονδίνο, όπου εργαζόταν στο εστιατόριο του πασίγνωστου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, αλλά και πώς κατάφερε, περιμένοντας ώρες έξω από ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο, στον Σαν Σεμπάστιαν, τελικά να τον προσλάβουν.

Στα θετικά και αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του, αναφέρονται η σύντροφός του, η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου, ο «πρόεδρος», όπως τον αποκαλεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Αθηναγόρας Κωστάκος, αλλά και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος έρχεται να βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους και να βοηθήσει ώστε να «λυθούν» κάποιες παρεξηγήσεις.

Πόσο αγχωτικό μπορεί να γίνει για έναν σεφ και πόσο να επηρεάσει τη ζωή του, η απόκτηση ενός αστεριού Michelin ή το ενδεχόμενο να το χάσει; Πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε στον χώρο της γαστρονομίας, σε σχέση με άλλες χώρες της δυτικής Ευρώπης; Πόσο «σκληρός» και απαιτητικός είναι ο χώρος της κουζίνας;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις