Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρία Παπαλάμπρου: Είχα εμμονικούς θαυμαστές, αναγκάστηκα να αλλάξω σπίτι

Μαρία Παπαλάμπρου: Είχα εμμονικούς θαυμαστές, αναγκάστηκα να αλλάξω σπίτι

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησε τη Μαρία Παπαλάμπρου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα χρόνια που ζούσε μόνιμα στο Βερολίνο με τον σύζυγό της.

H Μαρία Παπαλάμπρου, γνωστή και ως «Νάνσυ» ή «Τίγρης» από το ρόλο που «σημάδεψε» στο σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», και μίλησε για την προσωπική της ζωή, την απώλεια του συζύγου της αλλά και τη συναναστροφή της με σταρ του Χόλυγουντ.

«Από το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” θυμάμαι ότι έγινε μια καραμπόλα στο δρόμο, με κάποιον που χάζευε σε ένα εξωτερικό γύρισμα. Στο δρόμο με φώναζαν “Νάνσυ” ή “Τίγρη”.

Είχα και εμμονικούς θαυμαστές και κάποιες φορές ζήτησα βοήθεια για να το διαχειριστώ. Λόγω ενός θαυμαστή, αναγκάστηκα να αλλάξω σπίτι», είπε η Μαρία Παπαλάμπρου για τη σειρά που έκανε το τηλεοπτικό κοινό να την αγαπήσει.

«Μετακομίσαμε με τον άνδρα μου στο Βερολίνο για δικούς του επαγγελματικούς λόγους.

Εκεί γνώρισα αρκετούς σταρ από κοντά, όπως τον Μπραντ Πιτ, ενώ τρώγαμε στην ίδια παρέα με τη Νικόλ Κίντμαν και δίπλα μου ήταν ο Πιρς Μπρόσναν. Έχουμε αναπτύξει φιλία και με τους Scorpions και είχα γνωρίσει και τον Joe Cocker», ανέφερε σχετικά με τη ζωή στο Βερολίνο και τους επώνουμους που γνώρισε εκεί.

«Με το σύζυγό μου ήμασταν 18 χρόνια μαζί. Έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια. Την απώλεια ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει δεν την ξεπερνάς ποτέ ολοκληρωτικά», είπε η Μαρία Παπαλάμπρου για την απώλεια του συζύγου της.

Η Μαρία Παπαλάμπρου αποκάλυψε ακόμα ότι στο φετινό GNTM συμμετείχε ο ανιψιός της: «Στο GNTM είχαν φέτος τον ανιψιό μου, τον υπέροχο Γιάννη Μπούτο», είπε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις