Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ματθίλδη Μαγγίρα: Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες, τα περισσότερα όνειρα μου έχουν γίνει πραγματικότητα

Ματθίλδη Μαγγίρα: Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες, τα περισσότερα όνειρα μου έχουν γίνει πραγματικότητα

Η αγαπημένη ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τα πρώτα βήματά της στην τηλεόραση με την συμμετοχή της σε σειρές, αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε.

«Οι δύο πρώτες μου τηλεοπτικές δουλειές ήταν στο MEGA, «Οι Μικρομεσαίοι» και οι «Δέκα μικροί Μήτσοι». Όταν πήγαινα στο καμαρίνι έβρισκα πάντα την Ζωζώ Σαπουντζάκη με ρόλεϊ και μπολ με παγάκια.

Δεν την είδα ποτέ αμακιγιάριστη. Μέχρι να κατέβει ο Γ. Δαλιανίδης από το κοντρόλ η Ζωζώ είχε εξαφανιστεί και είχε αλλάξει ρούχα», ανέφερε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Για τη Eurovision ανέφερε πως, «με την Μπέττυ στη Eurovision του 2008 είχαμε το ευτράπελο που της έφυγε η φούστα με τα πούπουλα και έμεινε με το κορμάκι.

Τα έσωσα πετώντας τη φούστα πίσω. Έκανα μίμηση τη φωνή της Καλομοίρας όσο εκείνη έπρεπε να ξεκουράζεται και φώναζαν οι δημοσιογράφοι μέχρι να καταλάβουν ότι είμαι εγώ».

Στη συνέχεια, η Ματθίλδη Μαγγίρα αποκάλυψε τις μεταφυσικές ανησυχίες της.

«Για να υπάρχει το μεταφυσικό, προϋποθέτει να υπάρχει το φυσικό. Κάνεις μία ευχή και μετά από λίγο γίνεται. Μήπως αυτό είναι το φυσικό ως προς το αόρατο κομμάτι μας που δεν βλέπουμε. Έχουμε αιθερικό σώμα που λόγω της ύλης του τα μάτια μας δε το βλέπουν.

Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες και τα περισσότερα όνειρα μου έχουν γίνει πραγματικότητα. Συνεχίζω και κάνω όνειρα γιατί ξέρω πως λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έχω περάσει κατάθλιψη. Βγήκα από τους πρώτους να μιλήσω γι’ αυτό γιατί ήθελα να περάσω το μήνυμα ότι αυτό μπορείς να το νικήσεις.

Πρώτη φορά ήρθα αντιμέτωπη με την κατάθλιψη στα 16, γύρω στα 26 ξαναβγήκε και ξανά μετά τα 30. Τελευταία φορά ήραν ανίκητο», αποκάλυψε η Ματθίλδη Μαγγίρα για την μάχη της με την κατάθλιψη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις