Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπάτμαν: Τελικά ο Ντέιβ Μπαουτίστα δεν θα παίξει τον Μπέιν

Μπάτμαν: Τελικά ο Ντέιβ Μπαουτίστα δεν θα παίξει τον Μπέιν
Φωτογραφία αρχείου

Η προσπάθεια του Ντέιβ Μπαουτίστα να παίξει σε ταινία Μπάτμαν, κάνοντας τον Μπέιν, τελείωσε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον Απρίλιο του 2021 στο JusticeCon ότι συναντήθηκε με τη Warner Bros για να ζητήσουν την προοπτική να παίξει τον κακό του Μπάτμαν σε μια επερχόμενη ταινία.

Ο Μπαουτίστα είπε τότε: «Δεν κάνω πλάκα. Έμοιαζαν λίγο, “δεν θα κάνουμε ακρόαση για τον Μπέιν”. Κι εγώ από την πλευρά μου σκεφτόμουν: “Δεν με νοιάζει, θα τον παίξω”».

Μάλιστα από τη στιγμή που ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν έχει τεθεί επικεφαλής των DC Studios, μαζί με τον Πίτερ Σάφραν, πολλοί ήταν αυτοί που σκέφτηκαν ότι εξαιτίας της καλής σχέσης που έχει ο ηθοποιός με τον σκηνοθέτη, ο ρόλος του Μπέιν είναι δικός του. Αυτό, όμως, δεν θα συμβεί, όπως είπε τώρα ο Μπαουτίστα μιλώντας στο Insider.

«Συζήτησα με τον Τζέιμς γι’ αυτό», είπε ο Μπαουτίστα, «αλλά νομίζω ότι η κατεύθυνση προς την οποία κλίνει, είναι να κάνει μία γενική επανεκκίνηση ολόκληρου του σύμπαντος, να ξεκινήσει από το μηδέν. Πιστεύω ότι για να αναβιώσει το DC Universe πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν και νομίζω ότι πρέπει να προσλάβει νεότερους ηθοποιούς. Πρέπει να κάνει έναν σχεδιασμό για τα επόμενα 15 χρόνια και νομίζω ότι αυτό δεν μπορεί να το κάνει με μένα. Και το καταλαβαίνω».

Ο Μπαουτίστα πρόσθεσε: «Πρέπει να πω ότι το εκτιμώ αυτό γιατί δεν θέλω να υποδυθώ έναν χαρακτήρα που δεν μπορώ να τον δικαιώσω. Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή της καριέρας μου μπορώ να δικαιώσω τον Μπέιν. Απλώς δεν ξέρω αν θα μπορούσα να χειριστώ το φυσικό μέρος και δεν νομίζω ότι θα μπορώ να εγγυηθώ ότι θα ζήσω τόσο ώστε να προγραμματίσω εκ των προτέρων μελλοντικές ταινίες. Οπότε, απλά δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αυτός ο τύπος».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις