Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπραντ Πιτ κατά Αντζελίνα Τζολί: Για να μ’ εκδικηθεί πούλησε το μερίδιό της από το Miraval

Μπραντ Πιτ κατά Αντζελίνα Τζολί: Για να μ’ εκδικηθεί πούλησε το μερίδιό της από το Miraval

Ο σπουδαίος ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ εξαπέλυσε πυρά κατά της πρώην συζύγου του και συναδέλφου του Αντζελίνα Τζολί, λέγοντας ότι τον εκδικήθηκε. 

Ειδικότερα, Μπραντ Πιτ υποστήριξε ότι η Αντζελίνα Τζολί σχεδίαζε να πουλήσει κρυφά το μερίδιο που κατέχει η ίδια στο κτήμα Château Miraval, προκειμένου να τον εκδικηθεί για τη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη. 

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Page Six, ο Αμερικανός σούπερ σταρ υποστηρίζει ότι ο ίδιος και η Αντζελίνα Τζολί είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα πουλούσαν ποτέ το μερίδιό τους εάν δεν το αποφάσιζαν από κοινού.

Όταν ωστόσο πήραν διαζύγιο το 2019, η Αντζελίνα Τζολί ανακοίνωσε ότι θέλει να «ξεφορτωθεί» τη γαλλική περιουσία που απέκτησε μαζί με τον Μπραντ Πιτ το 2008 έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων και την οποίαν κατείχαν από κοινού οι δυο διάσημοι καλλιτέχνες του Χόλιγουντ. 

Το 2021, ο Μπραντ Πιτ έμαθε ότι η Αντζελίνα Τζολί είχε πουλήσει… πίσω από την πλάτη του το 50% του μεριδίου της σ’ έναν Ρώσο ολιγάρχη, του οποίοι πρόταση μάλιστα είχε απορρίψει ο ηθοποιός στο παρελθόν. 

Ο Μπραντ Πιτ κάνει λόγο για εκδίκηση από την πλευρά της Αντζελίνα Τζολί,  γεγονός που ενδέχεται να αληθεύει μιας και η ίδια είχε αρνηθεί ανάλογη πρόταση του πρώην συζύγου της, ο οποίος ήθελε να αποκτήσει το 100% της αν λόγω περιουσίας. 

«Η απόφασή της να τερματίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Πιτ ήταν σκόπιμη και προφανής. Όπως θα αποδειχθεί στη δίκη, οι ενέργειες της Τζολί ήταν παράνομες, έβλαψαν σοβαρά και σκόπιμα τον Πιτ και έγιναν για να πλουτίσει άδικα η ίδια εις βάρος του», αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις