Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα παιδιά της δεν θέλουν να τη δουν λόγω Instagram αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγός της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα παιδιά της δεν θέλουν να τη δουν λόγω Instagram αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγός της

Ύστερα από μία δεκαετία ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και πατέρας των παιδιών της, μίλησε για τη γνωστή τραγουδίστρια και τη σχέση που έχει με τα παιδιά της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της ίδιας και του νέου της συζύγου, αλλά ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες με τα παιδιά της. Πολλές είναι δε οι γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες της, κάτι που – σύμφωνα με τον πρώην σύζυγο – είναι και η αιτία που οι γιοι της έχουν απομακρυνθεί.

Σημειώνεται πως μετά το διαζύγιο με τον Κέβιν Φέντερλαϊν η επιμέλεια των παιδιών πέρασε στον ίδιο, ενώ η τραγουδίστρια πέρασε στην κηδεμονία του πατέρα της επί 13 χρόνια.

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν μιλώντας στην Daily Mail αποκάλυψε πως η Σπίαρς έχει μια δύσκολη σχέση με τον 16χρονο Σον – Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν, λέγοντας πως έχουν να συναντηθούν εδώ και μήνες.

«Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να τη βλέπουν αυτή τη στιγμή», εξήγησε και πρόσθεσε: «Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της».

Αναφέρθηκε και στην κηδεμονία από τον πατέρα της λέγοντας πως επηρέασε τον ίδιο και τα παιδιά τους: «Ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω όλο αυτό, πιο δύσκολο να το ζήσω, αλλά ακόμη πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια μου να το αντιμετωπίζουν. Ήταν σκληρό. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου».

Μετά τη λήξη της κηδεμονίας ο Φέντερλαϊν ισχυρίστηκε πως ήταν δύσκολη η ζωή και για τα παιδιά, καθώς έβλεπαν τη μητέρα τους να προσαρμόζεται στην νέα πραγματικότητα. 

Ο ίδιος σημείωσε πως το αγόρια αγαπούν τη μητέρα τους αφήνοντας αιχμές για τις γυμνές φωτογραφίες: «Προσπαθώ να τους εξηγήσω: “Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να εκφραστεί”. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τους πειράζει. Είναι σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απάντησε με ένα νέο μήνυμα στο Instagram

Μετά τη δημοσιοποίηση των νέων αποσπασμάτων η τραγουδίστρια απάντησε για όλα όσα είπε ο Φέντερλαϊν, λέγοντας ότι έδωσε τα παιδιά στον ίδιο ύστερα από παρότρυνση της μητέρας της: «Με στενοχωρεί που ακούω ότι ο πρώην άντρας μου αποφάσισε να συζητήσει τη σχέση που έχω μετά παιδιά μου. Όπως όλοι ξέρουμε καλά, το μεγαλώνεις παιδιά στην εφηβεία δεν είναι εύκολο για κανέναν. Με προβληματίζει που ο λόγος βασίζεται στο Instagram μου… Τους έδωσαν τα πάντα Μόνο τη λέξη: Επίπονο θα πω.. Η μητέρα μου μου είπε “Πρέπει να τους δώσεις στον πατέρα τους” Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ. Να έχετε μία καλή μέρα παιδιά».

Σε ένα δεύτερο ποστ συνέχισε εξηγώντας πως οι γυμνές φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης κηδεμονίας από τον πατέρας της, καθώς επί χρόνια δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα αν πρώτα δεν έπαιρνε την έγκριση του ίδιου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις