Lifestyle

Νατάσα Παζαΐτη: «Χρόνια πολλά διδυμάκια μου» – Οι ευχές και οι τρυφερές φωτογραφίες για τα γενέθλια του Αλέξανδρου και της Αλίκης

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, δημοσίευσε στο Instagram, ένα «κολάζ» από φωτογραφίες του Αλέξανδρου και της Αλίκης από την παιδική τους ηλικία έως σήμερα

H Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής γιόρτασαν την Πέμπτη (12.06.2025) τα γενέθλια για τα δίδυμα παιδιά τους, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη.

Η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής επιλέγουν ούτως η άλλως χαμηλό προφίλ. Πόσω μάλλον σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτήν τη φορά, όμως, η Νατάσα Παζαΐτη θέλησε να ευχηθεί με πολύ όμορφο τρόπο στα παιδιά τους που έχουν τα γενέθλιά τους.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα «κολάζ» από φωτογραφίες του Αλέξανδρου και της Αλίκης από την παιδική τους ηλικία έως σήμερα.

Η ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη στο Instagram για τα γενέθλια της Αλίκης και του Αλέξανδρου Καραμανλή

«Χρόνια πολλά διδυμάκια μου», έγραψε η ευτυχισμένη μητέρα στο story που «ανέβασε» στο Instagram για τα παιδιά τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Παλλάς: «Στους δρόμους του Ρεμπέτικου»
Δύο μουσικές παραστάσεις για τη μουσική που εμβαθύνει στην ελληνική ψυχή κι έχει βοηθήσει καταλυτικά στην τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού
Γιώργος Νταλάρας