Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Νίκος Βέρτης: Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη από κορονοϊό

Νίκος Βέρτης: Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη από κορονοϊό

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έστειλε ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, μάλιστα, μια μεγάλη απώλεια για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20.09.2021) ο Νίκος Βέρτης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στη ραδιοφωνική της εκπομπή στο My Radio 104,6. Εκεί ο τραγουδιστής μίλησε και για την πανδημία που προκαλεί ο κορονοϊός και για το πως έχει επηρεάσει και τον ίδιο.

«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Να μαζευτούμε λίγο να τελειώσει όλο αυτό. Να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Σας το λέω εγώ που έχω δει ανθρώπους δικούς μου, δυστυχώς, να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Νεότατη. Έφυγε έτσι ξαφνικά…

Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”. Θεωρώ ότι πρέπει να φύγει ο εγωισμός γιατί νομίζω είναι ένας εγωισμός αυτός που δεν θες να το κάνεις. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση.

Τη στιγμή που έρχεται το ασθενοφόρο και ξαπλώνεις μέσα και ακούς τη σειρήνα να σε πηγαίνει στο νοσοκομείο, αν γυρνούσες τον χρόνο τρεις μήνες πίσω, θα το έκανες ή όχι;» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις