Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ντέμι Λοβάτο: Η υπερβολική δόση μου άφησε «εγκεφαλική βλάβη» – Έπαθα καρδιακή προσβολή (vid)

Ντέμι Λοβάτο: Η υπερβολική δόση μου άφησε «εγκεφαλική βλάβη» – Έπαθα καρδιακή προσβολή (vid)
Φωτογραφία Reuters

Πολύ κοντά στον θάνατο βρέθηκε η Ντέμι Λοβάτο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η 28χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,  όταν βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Η Ντέμι Λοβάτο μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια που είχε τον Ιούλιο του 2018, σημειώνοντας ότι η υπερβολική δόση της έχει αφήσει «εγκεφαλική βλάβη». Η διάσημη τραγουδίστρια πήγε πρώτη φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης στα 18 της έπειτα από μάχη με διπολική διαταραχή και ανορεξία ενώ υπήρξε θύμα bulling.

Όπως η ίδια αφηγείται την περιπέτειά της στη νέα της σειρά ντοκιμαντέρ στο YouTube, «Dami Lovato: Dancing With The Devil», κατάφερε να παραμείνει νηφάλια για έξι χρόνια. «Έπαθα τρία εγκεφαλικά. Έπαθα καρδιακή προσβολή. Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα πέντε με δέκα ακόμα λεπτά (ζωής)» λέει η Ντέμι Λοβάτο. 

Σε συνέντευξή της στο Associated Press, η 28χρονη ποπ σταρ είπε ότι η υπερβολική δόση της έχει αφήσει «εγκεφαλική βλάβη», προσθέτοντας, πως ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις αυτού του περιστατικού. «Δεν οδηγώ γιατί έχω τυφλά σημεία στην όρασή μου. Για πολύ καιρό, δυσκολευόμουν να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν μπόρεσα να διαβάσω ένα βιβλίο, κάτι που έγινε δύο μήνες αργότερα, επειδή η όρασή μου ήταν θολή».

Σε ένα ντοκιμαντέρ του 2017, η Ντέμι Λοβάτο είχε μιλήσει για την κατάχρηση ουσιών κατά τα εφηβικά της χρόνια. Μάλιστα, το 2018 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο Sober, στο οποίο αποκάλυψε ότι είχε «σπάσει» έξι χρόνια νηφαλιότητας.

Ένα μήνα αργότερα, το TMZ μετέδιδε τα νέα για μια σχεδόν μοιραία υπερβολική δόση οπιούχων από τη διάσημη τραγουδίστρια. «Ένας από τους κύριους λόγους που αποκαλύπτω όσα έζησα είναι γιατί δεν πρέπει να τα ξαναζήσω», δήλωσε η Ντέμι Λοβάτο στο Associated Press. «Ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω άτομα που έχουν βρεθεί στον ίδιο δρόμο, που βρέθηκα και εγώ», λέει μεταξύ άλλων. Το Dancing With The Devil κυκλοφορεί στο YouTube στις 23 Μαρτίου με αρκετούς διάσημους, μεταξύ των οποίων και ο Έλτον Τζον, να αποκαλύπτουν τι συμβαίνει πίσω από τα φώτα της σκηνής.

Δείτε το trailer του «Dami Lovato: Dancing With The Devil»:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις