Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Κάρλος Σαντάνα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή: «Ξέχασα να φάω, έπαθα αφυδάτωση»

Ο Κάρλος Σαντάνα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή: «Ξέχασα να φάω, έπαθα αφυδάτωση»

Ο 74χρονος θρυλικός κιθαρίστας Κάρλος Σαντάνα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκειασυναυλίας κοντά στην οπόλη του Ντιτρόιτ στο Μίσιγκαν.

Την ώρα της συναυλίας, το κοινό «πάγωσε» όταν τον είδε να καταρρέει πάνω στη σκηνή.

Τον Δεκέμβριο, ο Κάρλας Σαντάνα υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς, με αποτέλεσμα να ακυρώσει αρκετές παραστάσεις στο Λας Βέγκας

Αμέσως σήμανε συναγερμός, και οι υπεύθυνοι της συναυλίας και το ιατρικό προσωπικό έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον 74χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Κάρλος Σαντάνα έγραψε λίγο αργότερα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ότι ξέχασε να φάει και να πιει νερό», με αποτέλεσμα να αφυδατωθεί να να λιποθυμήσει.

Ο μάνατζέρ του διάσημου κιθαρίστα δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 6 Ιουλίου στο Burgettstown στην Πενσιλβάνια θα αναβληθεί.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, έχει βραβευτεί με συνολικά 10 βραβεία Grammy και 3 βραβεία Latin Grammy, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό «Rolling Stone» τον έχει κατατάξει στη θέση Νο. 20 στη λίστα του με τους «100 καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις