Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φίλησε την 9χρονη κόρη του στα χείλη και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ξέσπασε διαμάχη στα social media μετά το νέο φιλί του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην 9χρονη κόρη του Χάρπερ, στο στόμα. Όταν η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία, τα social media πήραν φωτιά.

Ο 45χρονος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο διαμάχης στα social media. Μία κίνησή του στάθηκε ικανή να ανάψει φωτιά στο ίντερνετ. Ο πρώην άσσος των γηπέδων, και πατέρας τεσσάρων παιδιών, έχει μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση με την κόρη του, και δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν τον έχουμε δει να τη φιλά στο στόμα.

Ωστόσο η Χάρπερ σήμερα είναι εννέα ετών, και για πολλούς θεωρείται αρκετά μεγάλη ώστε να δέχεται φιλιά στο στόμα από τον πατέρα της.

Αυτός είναι και ο λόγος που η φωτογραφία που δημοσίευσε η Victoria Βeckham στο instagram με μπαμπά και κόρη να φιλιούνται στο στόμα προκάλεσε την οργή των θαυμαστών του.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε και από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, με την παρουσιάστρια αλλά και τον Άρη Καβατζίκη να θεωρούν υπερβολική την αντίδραση του κόσμου.

Ο Ντέιβιντ ΜΠέκαμ είχε δημοσιεύσει παρόμοια φωτογραφία πριν δύο χρόνια, και είχε βρεθεί στο στόχαστρο πολλών χρηστών των social media.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις