Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Spider – Man για καλό σκοπό

Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Spider – Man για καλό σκοπό

Ο πρίγκιπας Χάρι, εμφανίστηκε σε ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο βίντεο – μήνυμα για τη φιλανθρωπική οργάνωση, Scotty’s Little Soldiers. Δεν εμφανίστηκε όμως ως Χάρι αλλά ως… Spider-Man.

Φορώντας το κοστούμι του Spider-Man, ο πρίγκιπας Χάρι ηχογράφησε το μήνυμα για τη φιλανθρωπική οργάνωση Scotty’s Little Soldiers, ευχόμενος «καλά Χριστούγεννα». Το βίντεο απευθύνεται στα – περισσότερα από 100 – μικρά παιδιά που βίωσαν το θάνατο ενός γονέα που είχε υπηρετήσει στις βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

«Hey Scotty’s Little Soldiers. Καλώς ήρθατε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι», λέει ο Δούκας του Σάσεξ.

«Ελπίζω να ξεκουραστείτε λίγο πριν από τον αποψινό ενθουσιασμό. Ακούω από τον Sharky και τον George ότι υπάρχουν πέντε κακοί που πρέπει να τους σταματήσετε γιατί καταστρέφουν τα Χριστούγεννα. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, την ομαδική εργασία και το μυαλό σας για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε ακριβώς αυτό. Βρείτε τα και μην τα αφήσετε να χαλάσουν τα Χριστούγεννα.

Ταυτόχρονα, τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που μας λείψουν οι αγαπημένοι μας πολύ, πολύ άσχημα. Και αυτό είναι εντάξει.

Αλλά την ίδια στιγμή, μπορεί να είναι δυνατό να νιώθουμε ένοχοι που διασκεδάζουμε, χωρίς τους γονείς μας. Αλλά είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι οι γονείς μας θέλουν πάντα να διασκεδάζουμε.

Μη νιώθετε ένοχοι λοιπόν, σας επιτρέπεται να περάσετε την καλύτερη στιγμή, ειδικά με αυτήν την κοινότητα, των “Scotty’s Little Soldiers”. Λοιπόν, βγείτε εκεί έξω και περάστε καλά και… Καλά Χριστούγεννα».

Μετά από αυτά τα συγκινητικά και γλυκά λόγια, ο… Spider-Man, βγάζει την μάσκα του και αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Με ένα χαμόγελο και ευχόμενος καλά Χριστούγεννα ο πρίγκιπας Χάρι κλείνει το βίντεο. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις