Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκαλύπτει γιατί φοράει πάντα μαύρα

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκαλύπτει γιατί φοράει πάντα μαύρα

Καλεσμένος στην εκπομπή Roomies βρέθηκε ο σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης. Για ποιο λόγο συνηθίζει να φοράει μόνο μαύρα ρούχα.

Παρότι, όπως είπε o Στέλιος Κουδουνάρης, αγαπάει να φορά μαύρα ρούχα τα τελευταία 15-20 χρόνια οι δημιουργίες του είναι πολύ χρωματιστές. «Θέλω πάρα πολύ χρώμα γύρω μου, όχι πάνω μου. Κρατώ μια απόσταση από τα πράγματα».

«Τα μαύρα ρούχα είναι σαν στολή για μένα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις δημιουργίες του, δήλωσε: «Προσπαθώ να είμαι επίκαιρος στα όσα σχεδιάζω, αλλά θέλω τα ρούχα που φτιάχνω να είναι στην ντουλάπα της για πολλά χρόνια».

Στη συνέχεια μίλησε για τη συμμετοχή του στο My Style Rocks. «Είμαι πιο γλυκός από ότι φαίνομαι. Έχω γενικά πολύ την αίσθηση του δικαίου. Και επειδή δεν θέλω να αδικώ μια κοπέλα για κάτι, προσπαθώ να βάζω με συγκεκριμένα κριτήρια βαθμολογίες» υπογράμμισε, ενώ δήλωσε ότι χαίρεται με την πρόοδο αρκετών κοριτσιών μετά τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

«Το My Style Rocks είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα social media και όσα γράφονται εκεί προκαλούν μεγάλη φόρτιση στους παίκτες» πρόσθεσε.

Ακόμα, αποκάλυψε ότι δεν του αρέσει τίποτα στην τηλεόραση αλλά και ότι γράφει ένα δικό του project, ένα ριάλιτι εγκλεισμού, δεν έχει σχέση με τη μόδα.

Επιπλέον, παραδέχθηκε ότι βλέπει φανατικά survivor και ότι ο αγαπημένος παίκτης του είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. «Το πιο δύσκολο είναι η αναγκαστική συμβίωση με κακούς χαρακτήρες» σχολίασε σχετικά με το παιχνίδι.

Τέλος, είπε, ότι όταν τελειώσει η καραντίνα θέλει να βγει και να μεθύσει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις