Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια 2022: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια 2022: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ: Οι προβλέψεις για τα οικονομικά, τα ερωτικά και τα εργασιακά σας για το 2022. Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις;

ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με πολλή σκληρή δουλειά και υπομονή. Ωστόσο θα πρέπει να προστατεύσεις την καριέρα σου καθώς αυτή η διέλευση του Κρόνου μπορεί επίσης να είναι επίσης πηγή προβλημάτων. Απόφυγε αλλαγές στα εργασιακά και την καριέρα σου κατά το πρώτο τρίμηνο καθώς δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για αλλαγή καριέρας.

Ωστόσο ξεκίνησε να κάνεις συνεντεύξεις μετά το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, καθώς οι δυνατότητες επιλογής μπορεί να είναι υψηλές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η πιο ευνοϊκή περίοδος για ενεργό δράση και λήψη σημαντικών αποφάσεων είναι από τα μέσα Μαΐου έως τον Οκτώβριο. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος θα επιβραδύνουν την ενέργειά σου. Έχεις τη δυνατότητα να διατηρήσεις την οικονομική σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Απροσδόκητα κέρδη προβλέπονται τον μήνα Απρίλιο έως το Σεπτέμβριο καθώς η διέλευση του Δία θα σε ενδυναμώσει οικονομικά και θα σε απαλλάξει από παλιές εκκρεμότητες και το άγχος τους.

Η χρονιά θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή καθώς μοιάζει να βγαίνει από κάποιο παραμύθι. Ειδικά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου οι μήνες είναι γεμάτοι ρομαντισμό, λατρεία και αλληλοκατανόηση στη σχέση με τον αγαπημένο σου.

Αν είσαι μόνη, μετά από μακρά αναμονή μπορείς να εμπιστευτείς τον τυχερό Δία από το ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο ηλιακό σου οίκο το πρώτο εξάμηνο και να αφεθείς στα χέρια του.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η χρονιά θα φέρει εκπληκτικές ευκαιρίες και υποσχέσεις για σένα. Η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη και η ανάγκη σου να αλλάξεις ό,τι αρνητικό υπάρχει στη ζωή σου γίνεται εντονότερη. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων λύνονται τα περισσότερα προβλήματά σου και έχεις καλύτερη την αίσθηση απόφασης και σκέψης στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Ωστόσο ο Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει κάποια πίεση. Επειδή ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του έτους θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σου μπορείς να κερδίσεις πολλά στον εργασιακό χώρο σου. Ο Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος είναι πιθανό να φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα καθώς τα επιτεύγματα σου θα είναι μεγάλα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς τους ανταποδοτικούς μήνες και δούλεψε σκληρά. Η ανταμοιβή που θα πάρεις θα σε αποζημιώσει.

Θα έχεις την υποστήριξη του αγαπημένου σου ολόψυχα κι αυτή θα είναι σημαντική ενθάρρυνση για σένα και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου. Στιγμές που λαχταράς την ανεξαρτησία σου μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα.

Ο πλανήτης της ανανέωσης, ο Ουρανός, στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη απολογισμού κι αυτό θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις. Αν υποδέχεσαι τη χρονιά μόνη, πλέον ξέρεις τι θέλεις και δεν διατίθεσαι να κάνεις εκπτώσεις.

Ωστόσο υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ερωτευτείς ένα άτομο με το οποίο έχεις μια εργασιακή σχέση ή που ζει κοντά σου. Κράτα την καρδιά σου ανοιχτή και να είσαι βέβαιη πως το 2022 θα σε αποζημιώσει για τα όσα πέρασες την προηγούμενη χρονιά. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά μέσα από διάφορες πηγές και δραστηριότητες.

Διαβάστε στο tlife.gr αναλυτικά τις προβλέψεις για το 2022 για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις