Lifestyle

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις «Σφήκες», που έκαναν έξαλλη τη Ζήνα Κουτσελίνη (pics, video)

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι «Σφήκες» του «Τhe 2night Show», μετά την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από τα γυρίσματα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ενοχλήθηκε από το στιλ των ερωτήσεων των τριών κυριών, ενώ μία συγκεκριμένη φράση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι…. 

Οι «Σφήκες» υποδέχονται τους καλεσμένους της εκπομπής πριν εκείνοι συναντηθούν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είτε τους υποβάλλουν σε κάποια δοκιμασία, είτε τους κάνουν πιο… πικάντικες ερωτήσεις. Τους «τσιμπούν» χωρίς να τους πονούν… Όχι πάντα όλους! 

Δείτε στο TLIFE ποιες είναι οι “Σφήκες”…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα