Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάνος Τριανταφύλλου: Ήμουν 18 χρονών, θυμάμαι μέχρι τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό

Πάνος Τριανταφύλλου: Ήμουν 18 χρονών, θυμάμαι μέχρι τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Πάνος Τριανταφύλλου, και ο γοητευτικός Παραολυμπιονίκης και φιναλίστ του τελευταίου κύκλου του J2US, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τροχαίο ατύχημα που έμελλε να του αλλάξει για πάντα την ζωή.

Ο Πάνος Τριανταφύλλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν από το ατύχημα, ο αθλητισμός ήταν σε τελείως ερασιτεχνικό επίπεδο στη ζωή μου. Δηλαδή μπάσκετ στο σχολείο, μπάλα, βόλεϊ έπαιζα, με τον στίβο είχα ασχοληθεί αλλά τελείως για την πλάκα μου.

Πάντα με την παρέα μου, με τους φίλους μου, μεταξύ μας. Μετά το ατύχημα μπήκε στη ζωή μου πιο επαγγελματικά, όσο θεωρείται επαγγελματικά αυτό γιατί στην χώρα μας δεν θεωρείται επαγγελματικό. Ούτε το μπάσκετ που κάνω ούτε και η ξιφασκία. Θεωρούνται ερασιτεχνικά και τα δύο.

Για το ατύχημα έχω μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές. Ήμουν 18 χρονών και πέσαμε σε μια χαράδρα, πάνω στην Πεντέλη. Θυμάμαι μέχρι και τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό. Πέσαμε σε slow motion με το αυτοκίνητο.

Ήμασταν στην άκρη του γκρεμού και έπεφτε σιγά σιγά το αυτοκίνητο. Οπότε εικόνες μέχρι και τότε είχα

Μετά όμως, επειδή έφερε πολλές κωλοτούμπες το αυτοκίνητο, είχα χάσει τις αισθήσεις μου εκεί πέρα πάνω. Τα άλλα δυο παιδιά που ήταν μέσα στο αμάξι τα θυμούνται όλα και μου είπαν… καλύτερα που δεν τα θυμάμαι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις