Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παύλος Χαϊκάλης: Νέα αρχή στο Κατάκολο – «Είχα αποφασίσει να γυρίσω στο χωριό»

Παύλος Χαϊκάλης: Νέα αρχή στο Κατάκολο – «Είχα αποφασίσει να γυρίσω στο χωριό»

Για τη νέα ζωή του μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου στον Alpha. Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής αποκάλυψε πως εδώ και ένα μήνα βρίσκεται στο Κατάκολο της Ηλείας, τον τόπο που γεννήθηκε.

Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης αναφέρθηκε στην απόφαση του να εγκαταλείψει την Αθήνα και αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει το καλοκαίρι σε μια παράσταση στο Ηρώδειο.

«Από την Αθήνα έχω φύγει εδώ και ένα μήνα. Είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Είχα πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής, καμία σχέση με γεγονότα κτλ, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων. Ήδη έχω μια πρόταση για μια παράσταση για το καλοκαίρι στο Ηρώδειο αλλά ακόμα το σκέφτομαι» σημείωσε.

 

Τόνισε, δε, πως «Αυτή την περίοδο είμαι σε πρόβες, έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο. Ήταν μια έτοιμη δουλειά σε έναν ερασιτεχνικό θίασο αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία για να μη διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για δεκαπέντε μέρες όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ. Θα δουλέψω με ερασιτέχνες και αυτό είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αυτή τη στιγμή περπατάω σε μια παραλία, κάνω βόλτες, είμαι με φίλους, αναπνέω τον καθαρό αέρα. Είμαι θα έλεγα σε μια φάση αποτοξίνωσης».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις