Site icon NewsIT

Πού θα περάσεις ανήμερα των Χριστουγέννων; Προτάσεις από το TLIFE

25.12.2011 | 13:10
Πού θα περάσεις ανήμερα των Χριστουγέννων; Προτάσεις από το TLIFE

Βρες το εστιατόριο που σου ταιριάζει - οικονομικά και γαστρονομικά - και κάνε κράτηση για τα φετινά Χριστούγεννα!

Ψάχνεις να βρεις πού θα περάσεις τα Χριστούγεννα; Δεν είσαι από εκείνες που θα ξυπνήσουν ανήμερα των Χριστουγέννων για να λερώσουν τα χέρια τους με τη γαλοπούλα; Θέλεις απλά να περάσεις καλά, χωρίς να κουραστείς για τίποτα; Το TLIFE σου κάνει το… τραπέζι σε ξεχωριστούς προορισμούς της Αθήνας!

Βρες το εστιατόριο που σου ταιριάζει – οικονομικά και γαστρονομικά – και κάνε κράτηση για τα φετινά Χριστούγεννα!

Γιορτές στη… Μέκκα της διασκέδασης

Το mecca bar restaurant πιστό στις παραδόσεις δημιούργησε ένα άκρως εορταστικό μενού για την βραδιά των Χριστουγέννων ! Αν δεν θέλεις να κάτσεις μέσα, αλλά δεν έχει φυσικά και καμία όρεξη να ξοδέψεις μια περιουσία για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι το Mecca είναι η επιλογή σου. Ο Σέφ Γιώργος Γιωτόπουλος ετοίμασε ένα υπέροχο μενού που θα “χωνέψεις” με την ομάδα του Mecca στον χώρο του Club με την βοήθεια των resident dj Χρήστο Δεληγιάννη και Βασίλη Ζαγοράκη !

Τιμή κατ’ άτομο 22 ευρώ

ΜΕΝΟΥ

ΣΟΥΠΑ

Βελουτέ με πράσο ολόφρεσκα σπαράγγια και λαχταριστό τυρί μασκαρπόνε,αρωματισμένη με εστραγκόν και φρεσκοψημένα τραγανά κρουτόν.

ΣΑΛΑΤΑ

Αγρία ρόκα του βουνού με ολόφρεσκο σπανάκι και καραμελωμένα καρύδια,αρωματισμένη σως ροδιού και μπαλάκια από κατίκι Δομοκού.

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ

Σκαλοπίνια χοιρινά σε σάλτσα γλυκιάς μαυροδάφνης Πατρών και κομματάκια αποξηραμένων σύκων, συνοδευόμενα από ριζότο,λάδι τρούφας και σαφράν.

ΓΛΥΚΟ

Mousse σοκολάτας με τριμμένη λευκή καρύδα και sticks λιωμένης κουβερτούρας

Τηλέφωνα κρατήσεων 210 4220138-210 4190199

Παραδοσιακά και ελληνικά

Αν θέλεις κάτι πιο παραδοσιακό, με μια πινελιά σύγχρονης κουζίνας τότε το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ θα σε καλύψει πλήρως. Πάντρεμα μανιάτικης παράδοσης και φρέσκων υλικών με μια ευρωπαϊκή επιρροή που θα σε συναρπάσει.  Ο Αλέξανδρος Φουρούλης συνδυάζει γευστικά τέλεια ζευγάρια από φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και εξαιρετικής ποιότητας κρέατα και πρώτες ύλες.

Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, Τ. 210 9218180

Περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version