Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Η ζωή πριν τη Μέγκαν – Ναρκωτικά, αλκοόλ, πάρτι, γυμνές φωτογραφίες (pics, vid)

πρίγκιπας Χάρι
Reuters

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για τις κακές συνήθειες κι όχι μόνο προτού να γνωρίσει τη νυν σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ. Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη αναφέρθηκε στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα πάρτι και τις γυμνές φωτογραφίες του.

Ο πρίγκιπας Harry μιλώντας στον Αμερικανό ηθοποιό Dax Shepard και στο podcast «Armchair Expert» αναφέρθηκε, επίσης, στον τρόπο που μεγάλωσε στη βασιλική οικογένεια, στην σύζυγο του Μέγκαν αλλά και την ψυχική υγεία.

Ο Δούκας του Σάσεξ «έσπασε» τη σιωπή του και για τις διάσημες φωτογραφίες που τον δείχνουν γυμνό στο Λας Βέγκας πριν από 9 χρόνια. Φαινόταν να καλύπτει με τα χέρια του τα γεννητικά του όργανα, ενώ είναι ολόγυμνος κατά τη διάρκεια μίας παρτίδα μπιλιάρδου.

 

Πρίγκιπας Χάρι: «Πάρτι άνιμαλ»

Μιλώντας στο podcast Armchair Expert, ο παρουσιαστής και ηθοποιός Dax Shepard δεν έκρυψε την ικανοποίησή του στον Χάρι και εξήγησε γιατί: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που σε γνωρίζω σήμερα, γιατί, κάνω την αποκάλυψη, είμαι ο λιγότερο ενημερωμένος για την βασιλική οικογένεια – τουλάχιστον στον κύκλο μου. Είσαι ο μόνος που ήξερα και απλώς επειδή είχα δει εκείνες τις υπέροχες γυμνές φωτογραφίες από το Λας Βέγκας. Και κυριολεκτικά, είπα στον εαυτό μου: Αυτός ο τύπος είναι πάρτι άνιμαλ».

«Είμαι σίγουρος, ψάχνεις συνεχώς άλλους ανθρώπους προκειμένου να ισορροπήσεις τη συμπεριφορά σου, σωστά;». «Είναι σχετικό αυτό» απάντησε ο Χάρι.

Πρίγκιπας Χάρι: «Τουλάχιστον δεν έκανα στριπτίζ»

Ο Dax Shepard προσπάθησε να κολακεύσει τον πρίγκιπα λέγοντάς του: «Πέρα από αυτό, τότε είχα σκεφτεί: Θεέ μου! Αυτό το κάθαρμα έχει πολύ ωραίο σώμα! Είσαι σε απίστευτη φόρμα!».

«Τουλάχιστον δεν έκανα στριπτίζ», απάντησε αρχικά ο Χάρι για τις γυμνές φωτογραφίες του και συμπλήρωσε: «Ήταν μερικές εβδομάδες πριν πάω στο Αφγανιστάν…».

Πρίγκιπας Χάρι: Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Δούκας του Σάσεξ αναφέρθηκε στην «άγρια ζωή» του και τα πάρτι, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι έκανε και χρήση ναρκωτικών:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki (@antiqueshopnyc)

 

«Για μένα ήταν η ανατροφή μου και ό,τι συνέβη – το τραύμα, ο πόνος και τα βάσανα. Ξαφνικά βρίσκεσαι σε μία φάση που κάνεις πολλά ναρκωτικά και παρτάρεις άγρια. Κοίτα πόσοι άλλοι το κάνουν επίσης. Δεν θα είχαν την επίγνωση για τις πράξεις τους, εκείνη την περίοδο. Σίγουρα εγώ δεν είχα την επίγνωση όταν ζούσα άγρια. Είναι σαν να λες: Γιατί το κάνω αυτό; Εκείνη τη στιγμή είναι διασκεδαστικό. Είμαι στα 20 μου – αυτό υποτίθεται πως πρέπει να κάνεις», είπε ο Χάρι.

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον πρίγκιπα να  έχει συνδεθεί με θέματα κατανάλωσης αλκοόλ και χρήσης κάνναβης. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ του Channel 5 με τίτλο: « Prince Harry: The Troubled Prince» για την ζωή του δούκα.

 

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις