Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ρίτσα Μπιζόγλη: Ένα πρωί κατέληξα στο νοσοκομείο γιατί δεν ανέπνεα

Ρίτσα Μπιζόγλη: Ένα πρωί κατέληξα στο νοσοκομείο γιατί δεν ανέπνεα

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (25.10.2021) η Ρίτσα Μπιζόγλη, η οποία μίλησε για τη δημοσιογραφική πορεία της αλλά και για το λόγο που κατέληξε στο νοσοκομείο, αφού ξύπνησε ένα πρωί και δεν ανέπνεε.

«Έκανα εξαντλητική γυμναστική. Νόμιζα ότι ήμουν η Πετρουλάκη. Έκανα πολύ σκληρή γιόγκα. Πάντα τα κάνω όλα λίγο λάθος αλλά μετά να τα επαναλαμβάνεις; Τίποτα επανάληψη… Προχωράμε την γιόγκα με τα μαθήματα και δυσκολεύομαι. Ξυπνώ το πρωί και κατέληξα στο νοσοκομείο γιατί δεν ανέπνεα…», αποκάλυψε η Ρίτσα Μπιζόγλη και πρόσθεσε χιουμοριστικά πως «έχω μια εμμονή στο λάθος, μπορεί να βγω έξω και να ξεχάσω την τσάντα μου και το πορτοφόλι μου. Είμαι αφηρημένη».

Για την πορεία της στο χώρο της δημοσιογραφίας είπε ότι «η δημοσιογραφία ήταν πολύ κόντρα ρόλος για μένα. Ήμουν πολύ μαζεμένη σαν χαρακτήρας αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό. Πήγα σε εργαστήριο δημοσιογραφίας, δεν υπήρχε τότε Πανεπιστήμιο. Στην αρχή ήθελα Χημικό, αλλά πέρασα στις Ιχθυοκαλλιέργειες στο Μεσολόγγι, δεν πήγα ποτέ».

Μιλώντας για το πώς αντιμετωπίζει τη δουλειά της και τα συναισθήματά της την ώρα που εκφωνεί δελτίο ειδήσεων είπε: «Όταν λες ειδήσεις πρέπει να φοράς ένα κουστούμι. Δεν στηρίζω την εικόνα που έχω στις ειδήσεις. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ, με σκισμένα τζιν».

Και πρόσθεσε: «Οι πιο δύσκολες στιγμές στην τηλεόραση είναι τα στενάχωρα, όπως οι Δίδυμοι Πύργοι. Είμαστε εκπαιδευμένοι να μη δείχνουμε τα συναισθήματά μας στον αέρα. Όταν σκότωσαν τον Καραϊβάζ, στεναχωρήθηκα αλλά οφείλεις να πεις την είδηση και όχι να δείξεις τα συναισθήματά σου. Δεν μπορείς πάντα, αλλά προσπαθείς. Να τις λες σκέτες, χωρίς χρυσόσκονη. Τις λες, τελειώνεις και φεύγεις».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις