Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Robbie Williams στην Αθήνα: Έτσι θα εμφανιστεί στην σκηνή το Σάββατο (φωτογραφίες)

Robbie Williams στην Αθήνα: Έτσι θα εμφανιστεί στην σκηνή το Σάββατο (φωτογραφίες)

Μία από τις πιο συζητημένες και πολυαναμενόμενες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού απέχει μόλις δύο ημέρες και η προσμονή για την άφιξη και το σόου του Robbie Williams στην σκηνή του Terra Vibe στην Μαλακάσα “χτυπάει” κόκκινο.

Δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές του 41χρονου Βρετανού καλλιτέχνη έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια και το βράδυ του Σαββάτου θα το αφιερώσουν ολόκληρο στον Robbie Williams με την σιγουριά (και ελπίδα) ότι θα τους αποζημιώσει.

Και απ’ ότι φαίνεται αυτό ακριβώς θα συμβεί. Ο εκκεντρικός showman, ο άνθρωπος που μπορεί να γεμίσει κάθε συναυλιακό χώρο στον πλανήτη μόνος του, βρίσκεται και πάλι μετά από χρόνια σε ανοδική πορεία στην καριέρα και την ζωή του και έρχεται με πολύ ενέργεια.

Αν αναρωτιέστε, πώς θα εμφανιστεί στην σκηνή το Σάββατο, τότε δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες!

Ο Robbie Williams γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1974 στην περιοχή Stoke-on-Trent, στο Staffordshire της Αγγλίας. Ο κόσμος τον έμαθε κυρίως μέσα από την συμμετοχή του στην διάσημη μπάντα των 90s, Take That, όπου και εμφανίστηκε από το 1990 έως το 1995, οπότε και έφυγε, για να επιστρέψει για λίγο από το 2009 έως και το 2012.
Ο Robbie Williams έχει πουλήσει πάνω από 77 εκατομμύρια albums και singles σε όλο τον κόσμο και είναι ένας από τους κορυφαίους σε πωλήσεις καλλιτέχνες όλων των εποχών. Είναι ο #1 Βρετανός καλλιτέχνης σε solo πωλήσεις και #1 σε πωλήσεις μη Λατίνος καλλιτέχνης στην Λατινική Αμερική.
Έξι από τα άλμπουμ του, είναι μεταξύ των κορυφαίων 100 με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 2006 μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για την πώληση 1.600.000 εισιτηρίων για την περιοδεία του Close Encounters σε μία μόνο ημέρα.
Έχει, επίσης, τιμηθεί με 17 BRIT Awards, τα περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη, 8 ECHO Awards και 2 υποψηφιότητες για βραβεία Grammy. Το 2004 μπήκε στο Βρετανικό Music Hall of Fame, αφού ψηφίστηκε ως ο “μεγαλύτερος καλλιτέχνης της δεκαετίας του 1990” . Ο Robbie Williams είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ayda Field και η περιουσία του ξεπερνάει τα 180 εκατομμύρια ευρώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε