Lifestyle

Σάκης Ρουβάς: Η εξομολόγηση αγάπης για την Κάτια και η καθημερινότητα με 4 παιδιά!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μιλάει επίσης για τη για τη σχέση του με την Κύπρο όλα αυτά τα χρόνια, την πολιτική, τη μουσική του πορεία και το X-Factor.

Έζησε την αποθέωση για ακόμα μία φορά στην Κύπρο, στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο ΓΣΠ, στη Λευκωσία και τώρα ετοιμάζεται για έναν εκρηκτικό χειμώνα. Ο Σάκης Ρουβάς δε σταματά ποτέ! Ο καλλιτέχνης που η λέξη «σταρ» είναι ταυτόσημη με το όνομά του, λίγο πριν το live, μίλησε στο κυπριακό Down Town και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου για τη σχέση του με την Κύπρο όλα αυτά τα χρόνια, την πολιτική, τη μουσική του πορεία, το X-Factor, τα 4 παιδιά του και τη σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα