Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σε κώμα η Αν Χεκ μετά το τροχαίο – Τοξικολογικές για αλκοόλ και ναρκωτικά

Σε κώμα η Αν Χεκ μετά το τροχαίο – Τοξικολογικές για αλκοόλ και ναρκωτικά
Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η ηθοποιός Αν Χεκ (Anne Heche), η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Mar Vista του Λος Άντζελες. Η πρώην σύντροφος της Έλεν Ντε Τζένερις βρίσκεται σε κώμα, ενώ έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα. 

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (05.08.2022) όταν η Αν Χεκ έπεσε με το αυτοκίνητό της- για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – πάνω σε ένα γκαράζ σπιτιού. Στη συνέχεια η ηθοποιός προσπάθησε να κάνει όπισθεν και να φύγει, πέφτοντας με ταχύτητα πάνω σε σπίτι. Τόσο το σπίτι όσο και το Mini Cooper της πρώην συντρόφου της Έλεν Ντε Τζένερις τυλίχθηκαν αμέσως στις φλόγες.

«Αυτή τη στιγμή η Anne βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Έχει σημαντικό τραυματισμό στον πνεύμονα που απαιτεί μηχανική υποστήριξη και εγκαύματα που απαιτούν χειρουργική επέμβαση. Είναι σε κώμα και δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της μετά το ατύχημα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού, σε νεότερη δήλωση του για την κατάσταση της υγείας της. 

Βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο, που κυκλοφόρησαν λίγο μετά το τροχαίο δείχνουν την ηθοποιό να μεταφέρεται με φορείο σε ασθενοφόρο. Άλλο βίντεο, που τώρα βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείχνει την πορεία της Αν Χεκ (Anne Heche) λίγο πριν την σύγκρουση. 

Δείτε βίντεο:

Αστυνομικές πηγές, όπως μεταδίδει το TMZ, αναφέρουν ότι η Αν Χεκ (Anne Heche) πιθανόν να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών. Υπάρχει μάλιστα ένταλμα να της διενεργηθούν αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ενδεχομένως όμως να καθυστερήσουν.  

Με πληροφορίες από την Daily Mail και το TMZ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις