Lifestyle

Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορονοϊό: “Κόντεψα να πεθάνω… Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες”

 Καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ “Tik Talk” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, τα βαριά συμπτώματα και τις άσχημες ημέρες της νοσηλείας του. Μετά από ενάμιση μήνα, ο Γιώργος Μαυρίδης παραδέχεται ότι έχει πνευμονία και στους δύο πνεύμονες και αποκαλύπτει ότι δεν γνωρίζει πώς κόλλησε, αφού τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας.

 

“Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, θα κάνω καιρό να το ξεπεράσω πλήρως αλλά τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει με τον κορονοϊό. Ελπίζω να μη μου αφήσει κάποιο κουσούρι, το ελπίζω, το συζητάω και με το γιατρό μου γιατί προσπαθώ να καταλάβω γιατί με βρήκε και με χτύπησε τόσο δυνατά παρόλο που δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα…”

 

Δείτε στο TLIFE όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Σεϊταρίδης: «Αυτό που βρήκα στη θρησκεία δεν είναι κάτι που εξηγείται, έμαθα τη συγχώρεση»
«Είναι σαν να σου γυρνάει τα μάτια προς τα μέσα ο Χριστός και να αρχίσεις να βλέπεις τα χάλια σου», δήλωσε ακόμα για το πώς άλλαξε τη ζωή του όταν στράφηκε στην Ορθοξοδία
Γιώργος Σεϊταρίδης
5