Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι αντιλήψεις και τα συναισθήματα είναι λίγο περίπλοκα σήμερα, γι’ αυτό και φρόντισε να περάσεις καλά μακριά από προβληματισμούς και περίπλοκες συζητήσεις.

Φρόντισε να συμπεριλάβεις τον ερωτικό σύντροφο σου σε ό,τι κι αν κάνεις και μην τον αφήνεις να αισθάνεται παραμελημένος. Βάλε φρένο σε αναμνήσεις του παρελθόντος εσύ που είσαι μόνη και φρόντισε τον εαυτό σου κοιτάζοντας μπροστά.

Δίδυμοι: Οι περιοχές που είσαι ιδιαίτερα προσκολλημένη, που σε βαραίνουν και δεν σε κάνουν ευτυχισμένη μπορεί σήμερα να είναι πιο έντονες, για αυτό ασχολήσου με πράγματα που θα σε κάνουν να περάσεις καλά.

Έχεις την ικανότητα να διακρίνεις τις ανάγκες και επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, γι’ αυτό φρόντισε να τον ικανοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην κυνηγάς άτομα που ξέρεις ότι δεν θα ανταποκριθούν στα θέλω σου. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και μάλιστα καλύτερες.

Καρκίνος: Η εξωστρέφεια σου φαίνεται να σε κάνει περιζήτητη σήμερα. Οι επικοινωνίες και οι επαφές είναι πολλές και συμβάλλουν στο να περάσεις όμορφα. Ο ερωτικός σύντροφος σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου γι’ αυτό μην σταματάς να τον κοιτάς στα μάτια και να του κρατάς το χέρι.

Ο έντονος συναισθηματισμός που εκπέμπεις σε κάνει ακαταμάχητη για αυτό απόλαυσε τον θαυμασμό των άλλων, εσύ που είσαι μόνη, και αρκέσου απλά στο να σε πολιορκούν.

Λέων: Το έντονο πάθος σε χαρακτηρίζει και σε διακρίνει απόλυτα σήμερα σε ό,τι κι αν κάνεις και με ό,τι κι αν καταπιαστείς. Φρόντισε μόνο να το διαχειριστείς σωστά. Ο σύντροφος σου δεν φαίνεται να έχει σκοπό να σου χαλάσει κανένα χατίρι.

Είναι αποφασισμένος να βελτιώσει το επίπεδο της σχέσης σας και κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν στη ζωή σου φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, γι’ αυτό μην τις απορρίπτεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις