Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα για μια διαμονή δυο ημερών και εστιάζεις την ενέργειά σου στις συναισθηματικές σου αναζητήσεις. Ενώ η Σελήνη αντιτίθεται στον Κρόνο προκαλώντας κάποια εμπόδια, είσαι έτοιμη να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Βλέπεις τη θετική πλευρά και τους επιτρέπεις να σου αλλάξουν κατεύθυνση και όχι να σε εκνευρίσουν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις δράση σε ένα σημαντικό έργο, αλλά και για να προσθέσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου.

Δίδυμοι: Αναζητάς περισσότερη άνεση και ηρεμία, με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα. Είναι η ώρα του σεληνιακού μήνα για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ανάγκες σου.

Η σημερινή αντίθεση Σελήνης – Κρόνου, σου υπενθυμίζει τις δεσμεύσεις σου, προκαλώντας σε να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της δημόσιας ζωής σου. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη τώρα από ασφάλεια και οικειότητα.

Καρκίνος: Είσαι πολύ απασχολημένη σήμερα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου. Αυξάνεται η περιέργειά σου, αλλά το ενδιαφέρον σου για πράγματα που τραβάνε την προσοχή σου κρατάει λίγο.

Με την αντίθεση της Σελήνη με τον Κρόνο να επηρεάζει την επικοινωνία σου, μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση με τις διαφορές απόψεων. Ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσεις την ηρεμία σου είναι να εκτελέσεις τα καθήκοντά σου ακολουθώντας τους κανόνες.

Λέων; Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου σήμερα και προτιμάς ασφαλείς, οικείες και άνετες δραστηριότητες. Ωστόσο μπορείς να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές με τη Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο και το κρατάς την μπάλα χαμηλά δεν είναι πάντα εύκολο σήμερα.

Η επιθυμία σου να είσαι χρήσιμη είναι έντονη και σε βοηθάει να κάνεις συνδέσεις που προάγουν τις φιλοδοξίες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Ενώ είσαι πιο ευάλωτη συναισθηματικά, εξακολουθείς να είσαι αρκετά προσανατολισμένη στη δράση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις